sunnuntaina, marraskuuta 08, 2009

Lapassii...

Tulipa sitten neulottua lapaset! Nämä menee palkkioksi eräästä jutusta. Vähän vaivaa, kun en jaksanut etsiä raitoja kohdalleen, mutta ei se kuulemma haittaa! :-) Lankana Novitan Nalle Talvi ja suurin osa tuli tehtyä ryhmänohjaajakoulutuksessa, kun ei se oikein ollut minulle. Pääasiassa olivat nuoret ja minähän opetan aikuisia.

Lisäksi alkoi viimeisenä päivänä ahdistamaan, kun tuntui, ettei ns. normaalia nuoria ole olemassakaan ja jokaista nuorta pitäisi aina epäillä kaikesta pahasta! Oli puhetta minunkin pojastani (joka ei siis todellakaan ole mikään hellantelttu!), että pitäisi sitäkin epäillä, kyllä se varmaan polttaa ja juo. Olis vaan kiva tietää, missä välissä, kun lapsi ei käy missään muualla kuin koulussa ja konsertoimassa! No, kaikki 15-16 -vuotiaat vaan on niin kamalia... Huoh!
Ja sitten kuva minun atk-tuestani. On hyvä! :-)
Lehdet, joita olen "keräillyt" tässä muutaman päivän sisällä, jää nyt esittelemättä, kun en ole itsekään niitä malttanut tarkkaan lueskella. Mutta ehkä jo seuraavassa postauksessa!

Ai niin, minun esikoinen täytti viime torstaina 18 v.!!!! Niin se aika kulkee... Kunnollisia synttäreitä ei ole ennätetty pitämään, kun neiti on ollut tämän ja edellisen viikonlopun töissä ja ensi viikonloppuna lähtee Kanarialla vanhimman siskoni kanssa.

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kivannäköiset lapaset! :)

Marjut kirjoitti...

Kauniit lapaset! Myöhästyneet onnittelut neidille. Meillä vielä odotellaan...

Susu kirjoitti...

Kauniit lapaset ja suloinen ATK-tuki sinulla.
Tosi ärsyttävää, kun kaikkia nuoria kohtaan on moisia ennakkoasenteita. Mulla ei ole omia kokemuksia lapsista, mutta tuntemani nuoret on kaikki tosi fiksuja!

äiti-puffa kirjoitti...

Kivat lapaset!
Tuosta atk-tuesta on pakko kommentoida: tuo ainakin tekee kaikkensa ettei sun kone kaatuu! Jos niin käy, kannattaa varmaan hankkia lisätueksi metrin pätkä pattinkia? :)

Makepeace75 kirjoitti...

Lutunen on tuo sun mikropönkkäsi. ;D

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Sinun olisi pitänyt lähteä kaveriksi.. nätit lapaset.