sunnuntaina, marraskuuta 22, 2009

Yksinkertaista...

On tää neulonut, on on, vaikka ei niin paljoa kuin olis halunnut. Niskat ei vaan tykkää tuosta neulomisesta ja keskiviikkona sain jäykkäkouristusrokotuksen, joten vasen käsikin oli hetken poissa työvahvuudesta. Oli muuten tosi kipeä! Sitten nousi vähän kuumettakin, mutta ei onneksi paljoa. Sen verran, että annoin lauantaina isännän imuroida... :-)

Neiti E tuli tänä aamuna kotia reissultaan. Matka oli mennyt hyvin. Oli saanut aurinkoakin! Ja toi vielä auringon tänne tullessaan. Tänään paistoi niin kauniisti aurinko ja kertoi, että olis hyvä ottaa välillä pölyrättikin käyttöön. Mutta en kehannut. Laiskottelin ja katsoin Kummeli, alivuokralainen -elokuvan. Olipa muuten ihan hyvä. Tykkäsin.

No, sitten neulomiset:
Tämä valmistui siitä Tallinnasta tuodusta pompulalangasta. Neuloin kaikki 200 grammaa. Ja huomasin kuvan ottamisen jälkeen, että tuossa tuolillahan on se ihana Teeteen Cacao -lankakin. Tuo tuntuu aivan ihanalta. Eli varmaan siitäkin joku huivi tulee...

Sitten minun vaakatilkut. Näitä ollaan tyttären kanssa yhdessä neulottu. Ja viikolla tuli taas uusi kirja, jonka tilauksen olin jo unohtanut. Minulla on kestotilaus joulukirjoista. Vaikka en vieläkään tunnustaudu jouluihmiseksi, niin tää kirja on vaan ihan must!Neiti E muuten kertoi, että joku espanjalainen oli ihastunut virkkaamaani toppiin. Oli yrittänyt kai laskea silmukoita. Neiti ei ollut ihan varma, kun oli puhunut espanjaa. Kiva, että saa vähän kehuja maailmalta! :-)

Nyt katsomaan Strömsötä.

6 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Kiva tuo pompulalanka,
minä olen ihan jouluhullu :)

Marjut kirjoitti...

Mukavaa, että neidin matka oli onnistunut!

Susu kirjoitti...

Kivan värinen tuo pompula. Hauskaa, että joku muukin tunnustaa siitä neuloneensa:-) Cacao on ihanuutta ja hirmuisen riittoisaa!

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Mainio huvitus =)

varjoyrtti kirjoitti...

Se on taidetta, kun eritavoin delegoi isännän imuroimaan :D Tuo oli kyllä mainio, pistän korvan taakse.

Marjo kirjoitti...

Mie kanssa vähän epäillen suhtaudun Uuniin. Voiko se olla hyvä? Tai kai se hyvä on, mutta onko se miusta hyvä, että jaksanko lukee? Se kuullostaa tylsältä, mutta ehkä siinä on sitten jotain. Nähtäväksi jää.