sunnuntaina, elokuuta 22, 2010

Jaksaako... no, vähän jaksaa....

Eli kuvaton postaus ja melko nopea, mutta vähän jo kirjoittelen, kun asioita alkaa olla jo aika paljon!! :-)

Eli ensinnäkin, meillä on nyt suuri suru: Baila on kadonnut, eli se neljäs kissanpentu, joka jäi meille. Enkä usko, että se enää takaisin tulee. Täällä liikkuu niin paljon kaikenlaisia vaaroja ja lisäksi kissoja vihaavia metsämiehiä, että varmaan jonkun rohkea Baila on nyt kohdannut ja jäänyt toiseksi. Suorastaan harmittaa, kun piti laittaa pennut näin hellekesänä aikaisin pihalle, mutta eipä sille oikein voinut mitään, kun emo vei ne avoimesta ovesta ja vaikka kannoin Bailaa sisälle, niin vähän aikaa se oli ja lähti taas emon perässä liikenteeseen.

Samoin vanhinta kissaa Helmiä ei ole näkynyt aikoihin. Vain Leonardo ja aina yhtä "uskollinen" jaloissa pyörivä Harri on aina paikalla. Ja nyt päätin, että meidän taloon ei tule enää yhtään kissanpentua millään lailla, joten Harri menee sitten ensi torstaina leikattavaksi. Ja kun Harrista ja Leonardosta aika jättää, niin talosta tulee kissaton. Samoin kuulemma isännän mukaan, kun Wallusta aika jättää, niin talosta tulee myös koiraton. Onneksi neiti E vähän pelasti tilannetta ja otti asuinkumppani/poikakaveri (en osaa vielä kirjoittaa avomies) cardigan corgin, jota mamma saa sitten tarvittaessa hoitaa :-)

Niin, sitten tänään kävin heittämässä pikkulenkin tuolla Helsingissä. Lähdin viemään tänä aamuna neiti E:a ja hänen matkakumppaniaan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Tytöt lähtivät opiskelemaan matkailualaa Saksaan neljäksi viikoksi. Oltiin kentällä puoli 12 aikaan ja koska lento lähti 12.50, niin sanoin olevani Helsingissä niin pitkään, että lento varmasti lähtee eikä tytöt ole myöhästyneet koneesta. No, Marsu oli jo vinkannut, että menepä Lankamaailmaan Ogeliin. No sinne siis kartan avulla. Ja määä sekooooosin!!! Aivan ihana kauppa. Tulipahan keräiltyä kaikenlaista, mutta en nyt näytä vielä mitään täällä ennen kuin näen Sny2010 parini, että onnistuiko ostoksistani yhtään hänelle. Tarkoitus meinaan oli vähän sellainen....

Sitten ajoin Kouvolan eli Korian kautta takaisin kotia. Novitan tehtaanmyymälä näytti melko ankealta paikalta verrattuna Lankamaailmaan (anteeksi Novita, anteeksi suomalainen osittainenkin työ....), mutta sen verran sain Korialta ostettua, että sain Puro Batikkia lisää. Meinaan viimeksi kutomastani Harunista loppui viimeisellä kerroksella lanka!! Eli saatan saada sen jo tänä iltana valmiiksi ja huomenna pingotukseen ja sitten siitä vois blogata, samoin kuin tunnustuksesta, jonka sain tänään.

Mutta nyt on valmistauduttava vielä pitämään huomista kuuden tunnin luentoa hygieniasta! Sitäkinhän minä opetan aikuisille. Testiä minä en pidä, mutta opetuksen lupasin pitää, kun pidin sitä jo viime vuonnakin. Ei mulla ole vielä sen enempää töitä kuin huomiselle ja seuraavalle maanantaille. Nyt pitäis innostua oikein kunnolla työnhakuun!

Mutta palailemisiin käsitöiden parissa
Pami

8 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Vävy tai Mies kuskaa minua aina pari kertaa vuodessa (vähintään) tuonne Ogeliin ja aina vaan sieltä löytyy ostettavaa =) Ihana kauppa!

Siru71 kirjoitti...

Voi harmi ja surku pientä kisua :( Me ei uskalleta päästää meidän kissoja ulos yksin, kun vanha Eetu luultavasti myrkytettiin aikoinaan. Kaikki ei tykkää kissoista, joten ei uskalla ottaa riskiä.
En muuten ole koskaan käynyt Helsingin Novitalla, enkä Lankamaailmassakaan tai oikeastaan missään muuallakaan, paitsi Espoon Menitassa ja Korian Novitalla. Voisi olla ihan kokemus käydä jossain muuallakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kisulit löytyvät!
t. Salainen ystäväsi

Marjut kirjoitti...

Voi miten ikävää, kun kissat katosivat. Meillä tuppasivat leikkaamattomat kissat kadota toisena keväänään. Vietti vei ja sitten kettu tai ilves.

Sarsa kirjoitti...

Voih! Ikävä kuulla kadonneista kisuista. Toivottavasti vielä löytyvät tai jos ovat jo syystä tai toisesta siirtyneet autuaammille hiirestysmaille, niin toivotaan, että se on tapahtunut kivuttomasti.

Mervi kirjoitti...

Voi surkeutta noiden kissojen kanssa. Meiltäkin on ilves vienyt yhden kissan, jäljet olivat, ja toinen kissa katosi tietymättömiin. Supikoiriakin täällä liikkuu paljon. Onneksi meillä on vielä tuo Röntti.

TeSa kirjoitti...

Harmittaa.
Pieni kisuli.
Plakaati odottaa sinua blogissani.

Kaarina kirjoitti...

Moi ja otan osaa Bailan takia. Tosi tosi kurjaa ja juuri nyt, kun muutenkin olet alla päin.

Vai cardigan corgin otti, semmoinenhan meilläkin on ollut jo yhdeksän vuotta. Siis se Emma, joka teidänkin pihalla pyörähti. Mistä kennelistä, tiedätkö?