lauantaina, elokuuta 07, 2010

Helleneulontaa

Vielä tässä jaksaa puikkoja heilutella. Tällä kertaa valmistui Swallowtail Lace Shawl. En ollenkaan tajunnut noita nyppyjä, kun valitsin mallin, mutta nyt tekisin ehdottomasti ilman niitä. Minä en vaan tykkää tehdä niitä!

Lankana Pirtin Kehräämön 2-säikeinen kampalanka.

Eilen lähti kaksi kissanpentua uuteen kotiinsa. Ensi viikolla sitten loput. Vähän surullista, mutta toisaalta pitää olla iloinen, kun pennut saavat kuitenkin todella hyvät kodit.

Mutta nyt valmistautumaan serkkutapaamiseen. Koska olen koko viikon vähän sairastellut, niin en käy kuin syömässä ja vähän aikaa juttelemassa ja tulen kotia.

Helleterveisin Pami
Ensi maanantaina pitäisi sataa vettä!!!! Jesss!!!

14 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunis huivi!

Anneli kirjoitti...

Kaunis ja keveän näköinen huivi !

Hepsi kirjoitti...

Upea huivi!

Kirsi kirjoitti...

Vitsi kun on upea huivi. Mie voisin tuoda siulle kaikki nuo miun keskeneräiset, kun sie kerta jaksat neuloskella tällä helteellä. mie yritin virkata, mutta kun lanka ei liiku yhtään. Kädet on niin nihkeät koko ajan.

Kirsi kirjoitti...

Vitsi kun on upea huivi. Mie voisin tuoda siulle kaikki nuo miun keskeneräiset, kun sie kerta jaksat neuloskella tällä helteellä. mie yritin virkata, mutta kun lanka ei liiku yhtään. Kädet on niin nihkeät koko ajan.

intsu kirjoitti...

Huivi on kyllä upea,oikein kaunotar!

♥ Hannele kirjoitti...

Serkkutapaamiset on kivoja.

Pami kirjoitti...

Villalankaa voi neuloa helteellä. Siinä ei todellakaan kädet hikoa. Tietysti apuna on joko läpiveto ikkunoista tai sitten ilmalämpöpumppu viilentämässä.

Juu, ja serkkutapaamiset on kivoja. Menin syönnin jälkeen takaisin, tytär oli kuskina ja enhän minä sitten malttanut kotia tulla kuin kolmen aikaan yöllä! Mutta oli meillä tosiaan hauskaa. Ja tuli juteltua ihan kunnolla sellaisten henkilöiden kanssakin, joita olin nähnyt joskus ihan pienenä tyttönä!!! Meillä on suuri suku!

Minä itse kirjoitti...

Niin, ja unohtui kiitos huivikehuista äskeisestä viestistä!

Päivikki kirjoitti...

Kaunis huivi! Miekään en tykännyt noista nypyistä ja miulla oli muistaakseni vielä semmoinen lanka, että se katkeili niissä nypyissä. Niinpä mie laitoinkin niitten tilalle helmet.

Sini kirjoitti...

Moikka! En tiedä oonko ollu sun suosikkilistalla mutta laitan saman viestin niille kaikille keiden muistelen kommentoineen usein: Blogilista on poistanu miut kaikkien suosikeista, joten jos haluat blogini takasin suosikeihin niin se pitää listätä uudestaan :).

Marjut kirjoitti...

Onpa kaunis huivi!

Villanne kirjoitti...

Upea huivi!

Elios kirjoitti...

Ihana!