tiistaina, heinäkuuta 27, 2010

Heinäkuun helteillä

...joutaa hyvin neulomaan ja vieläpä ihan kunnon villalankaa! Vaan taitaa ollakin paras neulottava tuollainen villalanka, niin ei kädet hikoa ollenkaan. Lisäksi, kun neulontapaikan varaa joko jäähdyttävän ilmalämpöpumpun edestä tai telkkarin edestä, jossa käy muutamasta ikkunasta läpiveto, niin hyvin jaksaa. Eilen tuli katsottua ihan suht mukava elokuvakin: Morsianten sota. Just sellaista sopivaa hömppää näille keleille :-).

Eli tässäpä Haruni, numero 2. Katsotaan montako näitä jaksaa neuloa. Olen kyllä kovasti tykästynyt tuohon malliin. Nyt en saanut väriä kunnolla kuvattua, tuo on oikeasti paljon tummempi, mutten jaksanut lähtee uudelleenkaan kuvaamaan.
Ja sitten kissakatsaus:

Rumba on vielä ilman kotia. Elokuun puolella olis mahdollista saada ihastuttava tyttökissa :-)
Hulakin odottelee kotia. Myös tyttökissa.
Bongolla on ollut koti jo kuukauden verran. Bongohan oli ainut poikakissa.
Ja Bailastakin on tullut jo kyselyjä ja alustava varaus. Bailakin on tyttökissa.
Juu, ja vaikkei näille kotia löydykään, niin ei näillä hätää. Meillä on sitten vain vähän enemmän kissoja...

Nyt hommiin ja ruokakauppaan
Nihkeän hikisin terveisin
Pami

Ps. Kaikilla on nyt alustavasti koti tiedossa. Hyvä!

13 kommenttia:

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

Hömppä elokuvat kivoja :)

Siru71 kirjoitti...

Voi onnellista :) Teillä on ilmalämpöpumppu! Voikun meilläkin olisi. En ole yhtään pystynyt neulomaan näillä helteillä, kun on niin tukalaa. Lauantaina oli ihanan kylmä päivä, jolloin sain aloitettua neulomista. Mutta se loppui taas helteisiin.
Söpöjä kisutyttöjä teillä :) Melkein tekisi mieleni ottaa yksi lisää, mutta ei ehkä kannata :) Kaksi taitaa riittää. Ja nätti on huivikin :)

Mari kirjoitti...

Suloisia kissoja ja aivan ihana huivi! :)

Liisa kirjoitti...

Jaksaa sitten helteilläkin neuloa, kun on jäähdytys kunnossa. Tiedätkö ,anopillakin on tuo ilmalämpöpumppu, mutta ei ne siellä heillä sitä käytä kun talvisin :-O en ymmärrä heidän logiikkaa ollenkaan...

Suloiset kisut.

intsu kirjoitti...

Kertakaikkiaan on suloisia kissanpentuja! Kyllä sinun huvisi on kaunis!

Pami kirjoitti...

Jotkut ovat sanoneet, että kesän jäähdytys ilmalämpöpumpulla vie sen talven säästämisen , mutta onhan se nyt asumismukavuuden kannalta hyvä, että pystyy välillä jäähdyttämäänkin. Meidänkin talo on aurinkoisella mäellä ja kun tämä kuumuu, niin eipä pelkät ikkunoiden auki pidot auta. Ja jos talvella säästää, voi kesällä vähän kuluttaa, eikö vaan!! :-)

Tuo säästämisellä perustelu on välillä niin hauskaa. Meillekin selitettiin kerran, ettei ikkunoita kannata vaihtaa, kun ne eivät maksa koskaan itseään takaisin! No, olis ne 70-luvun ikkunat olleet vähän hassun näköiset nykyisen ulkovuorauksen kanssa! Tuli vaan tuollainenkin juttu mieleen... :-)

Anonyymi kirjoitti...

Suloisia kisuja ja ihanaa eivät kieri neuleissa langoilla ja ruokapöydällä. Minua ärsyttää sellaiset kuvat.
Meillä maalla oli yhtä sulkkusia pentuja joita kävimme silittämässä vintin pimennossa.

Marjut kirjoitti...

Ihana tuo huivi! Ja kissat kertakaikkiaan söpöisiä.

Minä itse kirjoitti...

Pyrin pitämään kissat ja langat erillään sekä ruokapöydällä olevista kissoista minäkään en pidä. Joskus tulee annettua niiden olla esim. tietokonepöydällä, mutta ruokapöydältä ja keittiön työtasoilta kissat saa kyytiä. Onneksi ei enää nykyisin nuo yritäkään, mutta aikoinaan 10 vuotta sitten Helmi yritti nousta keittiön työtasoille. Päästiin vihdoin yhteisymmärrykseen, ettei niille nousta. Muuten näin jälkeenpäin miettien keittiön ruokapöydällä ei ole kukaan kissa ollut! Tuvan, salin ym. pöydiltä kissoja on kyllä etenkin aamuisin löytynyt!! :-)

Ensi viikon lopulla lähtee ensimmäiset pennut: onneksi talouspaperia löytyy monta rullallista, snif! No, näinhän se elämä menee...

Hilkka kirjoitti...

Jopas on hyvä huivin malli ja kaunis.
Söpöt kisut.

Hanni kirjoitti...

Voi mitä ihania kissoja täältä löytyi. Ei uskalla näyttää likalle noita kuvia, muuten alkaisi marina, että meille mahtuisi vielä kolmaskin kissa.. Kokoontumisajojen suunnittelu jatkuu, tarviitko ajo-ohjeita ja muuta ohjeistusta ;)Laita vaikka s-postia osoitteeseen eliisa5@luukku.com, sullehan kävi se la-su 14-15.8, eikö?

Tuula kirjoitti...

Ihastuttavia kissalapsia! Toivottavasti kaikki saavat hyvat kodit!

Äipän touhut kirjoitti...

Kuniita huiveja olet tehnyt. Nuo kissanpennut ovat söpöjä. Toivottavasti kissat ovat saaneet hyvät kodit.