torstaina, heinäkuuta 08, 2010

Haruni on valmis!

Kyllä minä luulin, että liian ison palan haukkasin, mutta nyt se Haruni (Ravelry-linkki, ilmainen ohje) on valmis. Piti kyllä välillä katsoa kirjoitettua ohjetta ja välillä meni hienosti kaavion mukaan. Ja rehellisenä ihmisenä tunnustan heti, että pari virhettäkin on mukana, mutta eivät ainakaan minun silmiini pahasti näy. Lisäksi Joku Muu olisi voinut pingottaa tuon huivin. Jotenkin se ei ole minun juttuni ollenkaan. Lankana minulla oli Tallinnasta tuotu villalanka, joka on niin ohutta, että laitoin kaksinkertaisena. Ja vaikka hikeä pukkasikin, niin hyvin tuota pystyi neulomaan!Pihassa kukkii edelleenkin, joten tässä muutama kuva. Tuo punainen apila minusta on tosi ihana. Meillähän ei puna-apilaa pelloilla ole (vielä), mutta tuossa yhdessä kukkapenkissä olen sen antanut levitä. Kaunis!

Ja kissat sitten. Nyt ne ovat reilu 5-viikkoisia ja joka askel pitää tarkistaa, ettei astu päälle tai istu päälle. Ehkä se on käsityöläiselle muutenkin ihan hyvä juttu, niin ei istahda puikkojenkaan päälle.

Tässä Baila ja Rumba. Tuo Rumban "naamio" on aivan ihana.
Tästä voi tulla vielä sanomista: tässä nukutaan isännän elokuvan katselupaikalla. Nukkujina Bongo ja Hula.
Ja tässä nämä kaikki kasassa. Näin niistä nykyisin saa parhaimmat kuvat! Muuten on melko eläväistä menoa.
Ja tämä on jotenkin hellyttävä kuva: Hartsa parka ei montaa askelta pääse ottamaan, kun ainakin kaksi on kimpussa. Nykyisin Hartsa alkaakin olla melko paljon ulkona... No, ihan hyvä, kun itse vierottaa. Ja opettaa käymään ruokakupilla. Hiekkalaatikollakin pennut muistaa jo aika hyvin käydä.
Mutta sellaista tällä kertaa. Täällä on ihanan pilvistä nyt. Voisin vaikka tehdä mansikkakakun, kun eilen kävin hakemassa 14 kiloa mansikoita ja osa syötiin ja osan laitoin pakkaseen. Osan jätin jääkaappiin, josko vaikka tänään iskisi leivontainnostus!

Pami

13 kommenttia:

♥ Hannele kirjoitti...

Voi miten kaunis.

Mari kirjoitti...

Aivan upea huivi! :)

Ja niin suloisia kissanpentukuvia taas. :) Hauska tuo imetyskuva - tunnen suurta sympatiaa kissaemoa kohtaan, koska välillä oma oloni on ollut ihan samanlainen, ei pysty askeltakaan ottamaan, kun on joku taas pyytämässä tissiä. ;) Minä kun olen molempia poikia imettänyt pitkään, ja kuopus täyttää tänään 2,5 vuotta, ja vieläkin pitää iltaisin unimaito saada äidin yöpaidan alta... ;) Pitää kohta aloittaa YT-neuvottelut hänen kanssaan tästä tissin lopettamisesta. ;) Mutta jossain vaiheessa tilanne oli tosiaan tuo, että koko ajan sai olla liivinluukut auki - kissalla on vähän helpompaa, kun ei tarvi sählätä luukkujen kanssa. :D

Marjut kirjoitti...

Upea Haruni ja kissanpennut ovat suloisia.

Villasukka kirjoitti...

Kaunis huivi, ja kissat... ihanan suloisen lutusia!

Mette alias mettuska kirjoitti...

Mielettömän kaunis!

Hepsi kirjoitti...

Upea Haruni ja suloisia kisuliinejä!

Lime kirjoitti...

Edellinen kommenttini katosi kai bittiavaruuteen, joten: Kaunis kuin mikä, upeat värit, kissat on ihania!

routa kirjoitti...

ai miten kauniisti värit menevät. pakko se on itekin jossain välissä tehä, kuinkahan monta pakkoa onkaan siinä edellä.
Hartsa mammakin on vielä niin pienen näköinen. söpöjä lapsia.

Päivikki kirjoitti...

Ihania kissuleita!
Upea tuo siun Harunisi. Tykkään kovasti siitä, miten värit menevät huivissasi.
Olen samaa mieltä Harunin pingoittamisesta - hirveää.

Mervi kirjoitti...

Todella upea huivi! Kissanpennutkin ovat söpösiä.

Susu kirjoitti...

Upea sinun Harunisi! Olen muutaman nähnyt ennenkin, mutta vasta nyt tuo malli "kolahti".

Ja kolahtaa kisuvauvakuume pentujen kuvista...

Lotta kirjoitti...

Paketti on saapunut perille jo pari päivää sitte.Ei vaan oo jaksanu istua koneella. :) Kiitos erittäin paljon taas runsaasta paketista.Ja eihän punaisessa mitään pahaa ole.Jos ei nyt tee,ni sit lähellä joulua. :P Usko pois,kyllä ne tulee käytettyä.Kiitos viel kerran ihan hirveesti paketeista!
ps.todella kaunis tää haruni

Marika kirjoitti...

Ohoh onkin oikein ihana postaus!

Ensinnäkin tuo huivi on aivan UPEA! Jos siellä seassa jokunen kauneusvirhe on, niin ei kyllä huomaa vaan kokonaisuus on todella näyttävä! :)

Sitten kisuja, voi että! Sydämeni suli viimeistään siinä kohdin, kun katsoin kuvaa jossa kaksi pikkuista kisulapsukaista nukkuu tyytyväisenä isolla sohvalla.. :)