tiistaina, heinäkuuta 20, 2010

Ilo syntyy pienistä asioista!

Ihan oikeasti. Eilen olin tosi iloinen, että poika S sai vihdoin sen kevarikorttinsa (eka kerrallahan se ei mennyt läpi) ja minä sain aloitettua toisen Harunini, joka tulee siskolleni. Lupasin sen viikossa neuloa, mutta aloitukseen meni näköjään viikko!!

Mutta eilen sain vielä ilokseni paketin Naukuvat lankakerät -blogin pitäjältä. Tämä on siis Lankahullun yllätyksen heinäkuun paketti. Ja voi mitä ihanuutta sieltä paljastuikaan. Mistähän aloittaisi...

No, ensinnäkin sieltä tuli lankaa, Austermann Playa -lankaa, aivan ihanan pehmoisen tuntuista. Ihan vielä en tiedä, mitä niistä tekisin, mutta kunhan olen vähän aikaa niitä hypistellyt, niin eiköhän se siitä! :-) Lisäksi paketista löytyi ekoliina, jonka ostaminen tukee Planin toimintaa. Bambupuikkoja aina tarvitaan, etenkin kun tuppaan katkomaan niitä välillä... Ja sitten tietysti lapasmalleja. Ensi talvena aionkin paneutua noihin kuviolapasmalleihin tarkemmin. Vaikkei meillä paljoa lapasia käytetäkään, niin neiti E niitä välillä kyselee (hävittänyt edelliset!!!). Ja muutenkin olen nähnyt niin ihania lapasia (ja nyt taas noita malleja), että johan noita voisi tehdäkin! Paketista löytyi vielä kahviliinoja (joita ei kyllä henno käyttää!), joissa lukee painettuna "Kiva kun tulit!". Siis aivan ihana paketti kaiken kaikkiaan. Eilinen ilta meni noita tavaroita hivellessä...
Itse olen lähettänyt paketit FantaStinalle. En vaan huomannut ottaa paketeista kuvia.

Sit taas kukkakuvia. Olettehan huomanneet, että opettelen ottamaan kuvia! :-) Tässä viime kesän orvokkeja eli siis orvokkeja, jotka ovat viime kesän orvokkien siemenistä kasvaneet sinne sun tänne! Orvokki on vaan niiiin ihana kukka. Tänä kesänä en kyllä niitä ostanut, kun en käynyt ns. kunnon puutarhalla niihin haksahtamassa. Nuo orvokit ja niiden eri värisävyt kun ovat heikkouteni!!
Ja näitä päivänliljoja minä olen kuvitellut keltaisiksi. Aivan varmasti tuossa penkissä on ollut keltaisiakin kukkia!!! :-)
Terveisin neuleenjatkamispuuhia suunnitteleva Pami

3 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Orvokin nassuissa on hienot värit.

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

Kukkakuvat sopii kesään.

Pirena kirjoitti...

Kauniita kukkia ja ihania kisuja. Haruni on kaunis. Sopisi mun tekemisiini kun on pitsineulosta, mutta kun en ole tuolla Ravelryssä koskaan vielä käynyt.