keskiviikkona, kesäkuuta 30, 2010

Kesälomapäiväreissu

Suuntautui Mikkeliin rakkaan poikani kanssa. Minä suunnittelin rauhallista shoppailua, mutta eipä siellä kovin kauaa vanhettu. On tuo nuori mies sen verran kiireinen! :-)

Ensin kuitenkin mentiin Pirtin Kehräämöön ja jos olisin ollut itsekseni paikalla, niin mopo olis karannut käsistä ja lujaa, mutta poika jäi istumaan autoon ja eipä siinä auttanut kuin ottaa ihanimmat kainaloon! Nuo lilat erityisesti viehättivät minua, mutta sitten nuo muut olivat tarjouksessa, niin pitihän sitä... Korin ääressä huokailla edes pikku hetki. Nuo vihreät langat kävin sitten hakemassa ihan lankakaupasta ja sekin aiheutti huokauksia pojaltani. No, noita lankoja tarvitsin, joten kyllähän ne hain!!
Laitoin tähän tuon kuvan, missä tarkastaja tarkastaa lankojen laadun. Tuon jälkeen siirryttiin syömään ruohoa, etten ole täysin varma, mikä tulos oli!

Käytiin me sitten mäkkärissä (ja otettiin plus-ateriat, että saatiin kaksi lasia), Anttilassa ostamassa Sherlock Holmes-dvd, Hong Kongissa, josta ostettiin oikeastaan vain tarpeellista (kukat eivät sittenkään miellyttäneet, vaikka olihan niitä vielä), varaamassa ajokoetta varten aika katsastusasemalta (että poika vihdoin saa sen kevarikortin) ja Prismassa ruokaostoksilla. Joten johan siinä olikin! Ai ja ostin minä ihanat pinkit kengät! Joista ehkä myöhemmin.

No, se eilinen käsityökuva, jota en saanut ladattua on tässä:
Meidän aitoissahan ei ole muita ikkunoita kuin nuo oven yläpuolella olevat pienet ruudut ja niissä olleet verhot olivat jo aika lahoja. Ostin viime kesänä keittiöön verhot Hemtexiltä ja nehän olivat ihan ylipitkät, joten niiden lopuista saan aina yhdestä verhosta kahteen aitan oveen verhot. Eikä mene pitkin ommellessa. Ainut vaan, kun ne meidän kissinpennut asuu tuolla ompeluhuoneessa ja ne tahtoo pyöriä jaloksissa! Pitää varoa!

Sitten minä vielä jatkan niillä pihakuvilla. Joskus olen jaksanut kitkeä kaikki ns. rikkaruohot pihasta (ja joskus myrkyttänyt). Nyt mietin tätäkin penkkiä, miten kaunis tuo hiirenvirna onkaan. Penkissä on lisäksi päivänliljaa ja röyhytatarta. Eli tämä penkki on kunnossa!
Samoin päivänkakkara meillä leviää ja sitäkin olen välillä kitkenyt pois. Tänä kesänä tuo näyttää oikein kauniilta! Eli pöytäryhmän pajuaita on kunnossa!
Että semmoista tällä kertaa

Nyt on kai uskaltauduttava aurinkoon (en ole mikään auringonpalvoja, mutta kun se kerran paistaa!)

Pami

5 kommenttia:

routa kirjoitti...

iik mitä ihania violetteja lankoja, ei tommoossii saa näyttää. Tarkastajallehan ihan selvästi tuli vihreästä langasta ruohonhimo, jotenka lanka varmaan hyväksyttiin.

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Kiva reissu.

Marjut kirjoitti...

Selvästi kannattava reissu:)

Päivikki kirjoitti...

Miekin olin Mikkelissä tiistaina. Pirtin kehräämöön en ehtinyt, siellä kävin toukokuussa, mutta päivä meni mukavasti Kenkäverossa.

Tuo lankatarkastaja on samanrotuinen kuin meidän piski.

TeSa kirjoitti...

Langoissa on hienot värit. Hyvä, että on joku kirittäjä mukana, muutoin lankavarastot täyttyvät.
Kitkin eilen melkoisesti levittäytyvä lemmikin. Ensi kesänä sitä on kuitenkin joka paikassa.
Mutta annan kaikkien kukkia, hetken aikaa.