keskiviikkona, helmikuuta 09, 2011

Kevättä kohden

No, nyt voi jo laitella kuvia valmiista töistäkin. Ihan ensinnäkin kuva lähettämästäni Magic Yarn Ballista. Kerä on keritty ihan miten sattuu, on todellakin ihan muotopuoli, mutta niin oli vähän tarkoituskin. Lankana oli siis Crazy Zauberball. Lisäksi tein vastaanottajan lempihahmosta Pikkumyystä kortin. Ja se se vasta vaikeata olikin. En ole pitkään aikaan kunnolla askarrellut, mutta nyt sekin pää on avattu!! Tämän taikapallon vastaanottaja oli Enkulin käsityöt -blogi.


Ja sitten muita käsitöitä: tein tällaiset oranssiset tyynyt Schachenmayr nomotta Brazilia Glitter -langasta. Näitä suunnittelin jo syksyllä, jolloin ostin langankin, mutta nyt vasta innostus iski neuloa nämä. Ihan kivat näistä tuli jo ihan senkin takia, että oranssi kuuluu lempiväreihini.
Ja sitten lisää sisustusta. Vihdoin ristipistotyö on valmis. Ei näitä meikäläinen ennätä millään yhtä kuukaudessa tekemään. Lisäksi kehystin työn itse ja siihen kyllä jäi selkeä kankaantaite näkyviin, vaikka prässäilin työtä ensin. Pitäisikö tuo pestä? Ja miten tuo pestään? Nyt yritin kostuttaa ja kostean liinan läpi prässätä. Ei hyvä!!
Tähän "sekasotkuun" taulun laitoin, mutta keväämmällä paikka tullee muuttumaan.
Nyt tilasin yhden kanavatyön, jonka tytär kelpuutti, joten alan sitä tekemään. Sen työn nimi on Romanssi :-).

Ja onneksi nettikauppa toimii. Meillähän ei tässä lähettyvillä ole enää huonekaluliikkeitä. Pojalla on  lepakkotuoli, josta kangas on jo niin lahonnut, että tulin siihen tulokseen, etten yritäkään sitä korjata. Koska kangas olisi pitänyt kuitenkin käydä kaupungista saakka, niin tilasinpa valmiin tuolikankaan täältä netistä ja saan sen ihan kotia saakka. Eihän suutarin lapsillakaan ole kenkiä, joten ei kai minun ns. käsityöihmisenä ole mikään pakko kaikkea tehdä :-).

Hyvää loppuviikkoa toivottelee Pami

7 kommenttia:

♥ Hannele kirjoitti...

oranssi on hiano väri

Marjut kirjoitti...

Kivat glittertyynyt ja ristipisto on hieno!

Marjo kirjoitti...

Siitä taulusta tuli se, jonka arvelinkin tulevan. Meillä on nyt samanlaiset :) Miun pitäisi kettutyö hakea kehystyksestä, mut en vielä kykene. Kivat tyynyt!

Taikapallo-vaihdon parisi kirjoitti...

Tarkkaile postiasi,sillä vein eilen taikapallosi itellan kuljetattavaksi.

Tansku kirjoitti...

Kaunis toi ristipisto taulu♥

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minä onnen tyttö sain tuon taikapallon.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Nuo taikapallot ovat kyllä hauska idea :D.
Enkulille laitoit näemmä tutunnäköistä lankaa. Minullakin on tuommoista odottamassa, kun vain ehtis tehdä jotain...