torstaina, elokuuta 04, 2011

Kokeilu - klipsurannekoru

Ei paljon muuta ennätä tekemään, kun olen esikäsitellyt klipsuja. Niitä on tullut tosi kivasti ja lisää on tulossa. Ei pitäisi ihan äkkiä loppua kesken, kunhan ensi syksynä menen klipsukurssille. Nyt nämä ovat vain harjoitteluja.

Toissapäivänä sitten innostuin kokeilemaan rannekorun tekemistä. Nämä on virkattu ihan ohuella kuminauhalla, joten menee käteen ilman mitään kiinnikkeitä. Ihan pidettävä tästä tuli, mutta aion vielä kokeilla muunlaisiakin rannekorjua. Tuo kuminauha kun ei ole kaikkein kauneimpia yhdistelymateriaaleja.
Eilen kävin Mikkelissä ja kävin ostamassa erilaisia tarvikkeita klipsuaskarteluihin. Katsotaan nyt, miten onnistuvat. Sitten huomasin, että kun laittaa googleen hakusanaksi "tölkinavaaja virkkaus" -sanat, niin johan löytyy erilaisia ideoita, miten noita klipsuja voi käyttää. 

Eilen ostettiin myös mökille uudet kuistin kalusteet, kun entiset olivat jo niin huonossa kunnossa, että olivat hajota allamme. Eivät onneksi vielä, mutta parempi vaihtaa ennen kuin vahinkoja sattuu. Vaikka eihän ne olleet kuin 15 vuotta vanhat... :-)

Sitten vähän jännittävämpiä juttuja: meidän mökkitiellä oli eilen illalla karhu. Minä olen nyt alkanut tehdä niin, että jään vähän ennen mökkiä pois kyydistä (meiltä sinne on 8 km) ja kävelen perässä. Niin tein eilenkin, puhelin lähti isännän matkaan. No, kohta isäntä ajaa takaisin ja minä ihmettelemään, että mikäs nyt on. Mökkitiellä oli ollut karhu, joten isäntä kävi hakemassa minut. Oli ajatellut, että olisi ollut niin ilkeää, jos olisin jäänyt kitumaan! Eipä kyllä tee enää mieli lenkkeillä. Muutenkin täällä jyllää karhut, ovat repineet jo monet rehupaalit piloille!! Ei kiva!!

Mutta nyt vähän siivoamaan ja illalla olisi tarkoitus lähteä kaverin kanssa lavatansseihin Neljän suoraa katsomaan. Eipä ole tullut lavatansseissa käytyäkään ainakaan 10 vuoteen.

Pami

7 kommenttia:

AnnikA kirjoitti...

hienoja kuvia ja muutenki kiva blogi:)

käy tutustumassa

http://annika-diamonddiary.blogspot.com

t:annika

Marjut kirjoitti...

Kaikkea niistä klipsuista voi tehdäkin. Hieno koru!

intsu kirjoitti...

Kiva tuokin klipsyjuttu. Ooh karhu,hui,hui!
Onnea teille 22. hääpäivän johdosta!

TeSa kirjoitti...

Oletkin antanut enemmän kuin pikkusormen klipsuille.
Kivoja töitä, tykkään.

Reilu mies sinulla!

Mari kirjoitti...

Sinulle on blogissani tunnustus :)

JohannaL kirjoitti...

Hyvännäköinen. Kun googlettaa pop tab löytyy vaikka mitä..

sirimi kirjoitti...

Kiva koru klipsuista! Melkoinen homma vaan hinkata ja väännellä terävät röpelöt pois. Onko sinulla siihen hyvä niksi?
Onneksi meilläpäin ei ole ollut karhuja liikkeellä. Olehan varovainen lenkkeilyn kanssa. Ikävää jos karhu tepastelee vastaan.