lauantaina, elokuuta 13, 2011

Se on sitten lauantai

Minusta tulee kai puutarhuri!! No, ei vaiskaan, mutta täytyy vähän kehua. Tässä ensin kuva gerberasta (onhan se gerbera, onhan?), jonka neiti E toi minulle äitienpäivänä. Kun kukat olivat kuihtuneet, jatkoin kastelua päivittäin lannoitevedellä alusastiaan ja nytpä siinä on taas kukat ja uusia nuppuja on tulossa.
Tällaisen tarhasalkoruusun ostin viime keväänä ja syksyllä keräsin siitä siemeniä. Tänä keväänä laitoin siemenet multaan enkä koskaan ikinä milloinkaan olisi uskonut, että saan niistä ihan kunnon kukkasia!! Mutta nyt ne kukkii!
Tässä kirjoliisukat, jotka ostin keväällä kertoen myyjälle, kuinka ne kasvaa!! Samoja minulla oli viime kesänäkin.
Ja sitten terveisiä Ansalta ja Oivalta:

Hei!

Me täällä taasen. Tuo meidän mamma vieläkin väittää, ettei ennätä meidän takia tekemään käsitöitä. Pöh taas kerran! Vasta tänä aamuna autettiin, kun mamma oli jättänyt virkkuunsa pöydälle, niin me jo ennätettiin nostaa se sieltä tuoliin ja olis kovasti autettu. Jostain syystä mamma kuitenkin otti virkkuut meiltä pois!!!

Ansa ei vieläkään oikein tykkää valokuvaamisesta. Se nössöttää: yleensä sillä on nenä maassa ja mamma kutsuu sitä nössöttämiseksi. Hula-koira puolestaan nuttuuttaa meitä. Nuo mamman sanat on melko hauskoja, sen lapsetkaan ei aina ymmärrä niitä!

Oivalla ja mammalla on pieniä erimielisyyksiä siitä, mihin saa pissata. Ei tuo mamma ymmärtänyt, että säkkituoli on niin hyvä vessan paikka, mokoma vei sen kokonaan pois! No, yritetään nyt sitten pissata hiekkataasaan! Sinne tehdään kakat ihan hyvin.
Mutta hyvin meillä muuten menee. Kasvettu ollaan kovasti ja ulkonakin ollaan välillä piipahdettu. Tullaan kyllä sieltä aika nopeasti pois. Mamma alkaa jo huolestua, että ollaan kovinkin liikaa sisäkissoja. Pitäis pikkuhiljaa opetella tuonne navetan puolelle töihin. No, ollaan me vieläkin aika pieniä, ehkä kuukauden päästä!

Iloisin terveisin Ansa, Oiva ja Pami-mamma

Ps.Ansa haluaa vielä mainita, että Hulan ruokakuppi, johon se on jättänyt raksuja, on myös hyvä kakkapaikka! :-)

6 kommenttia:

Hitleriina kirjoitti...

Ihania nuo kissojen kuulumiset! Hula raukka kun kuppiinki kakitaan! :)

kisa kirjoitti...

Meidänkin kissat tykkää välillä "auttaa" mua käsitöiden teossa,eikä ollenkaan ymmärrä kuin mä olen kiukkunen heille. Jostain syystä varsinkin punaiset langat kiinnostaa heitä,niiden kanssa tarttis saada leikkiä :)Tässä kun katselee kuvia pennuista,ihan tekis meillekkin vielä yksi kissa ottaa :)

Auli kirjoitti...

Ehkäpä sinussa elää synnynnäinen puutarhuri. Nuo urotyösi kyllä vaikuttaa sellaisilta!

Ansa ja Oiva!
Me Rosvo ja Nekku lähetetään teille terveisiä. Koittakaa nyt vaan kiltisti opetella pissaamaan muualle kuin säkkituoliin. Ihan oman etunne vuosi. Pian teidät pistetään ulkoruokintaan... ei vaan, se oli leikkiä! Itse asiassa me haluttais ulos ja te olette kyllä onnekkaita kun joskus vielä pääsette navettaankin! Me haluttais ihan kauheesti semmoseen paikkaan mutta me ollaan ihan vaan sisäkissoja kun meidän talon vieressä menee iso tie missä autot ajaa tuhatta ja sataa! Olette kyllä jo aikatavalla kasvaneet ja olette kivan näköisiä!

Sonja kirjoitti...

:) Voi teitä pentuja! Ihania kuulumisia! Meillä ihmisillä usein on vähän erilainen näkemys virkkuista ja muista käsitöistä, mutta kyllä ihan varmasti uutteruus palkitaan! Auttavat Tassut ry. on mitä tärkein järjestö, jonka kunniajäsen jokainen karvatassu on!

Marjut kirjoitti...

Minäkin olen löytänyt sisäisen hortonomini; onkohan sitä jotenkin ilmassa:D
Ansa ja Oiva ovat kerrassaan suloisia, mutta Hulaa käy sääliksi, kun kuppikin kakitaan.

Susu kirjoitti...

On ne vaan niin söpöjä!
Sulle, Ansalle ja Oivalle on pieni tunnustus blogissani.