tiistaina, elokuuta 16, 2011

Me saatiin tunnustus!!

Hee, me, Ansa ja Oiva, saatiin tunnustus!! Ja sai se tuo mamma kanssa, mutta se on jo kerran vastaillut kysymyksiin, niin me saadaan nyt vastailla:

Lempiväri:
Kaikki käy. Ollaan värien suhteen oikein kaikkiruokaisia. Kaikenväriset langat menee kummallekin ja kakkapaikankin väri on ihan sama. Meidän kakkataasa on harmaa, mutta Oiva teki mamman ja isännän sänkyyn eilen "ylläreitä". Etenkin isäntä oli kovin tuohtunut. Ja sen ylläripaikan väri oli tumma liila!

Lempiruoka:
Tää on niiiin helppo: kaikki ihanat pussisapuskat kastikkeineen käyvät. Ja kissavauvojen  äidinmaidonvastike! Raksuja me ollaan vielä vähän huonoja syömään, mutta etenkin Ansa rouskuttelee niitäkin välillä. Ai niin ja Hulan raksut on kivoja. Niitä voi heitellä tassulla kupista ympäriinsä ja pitää leikkikaluina. Lisäksi niitä voi sitten maistellakin. Mutta ennen kuin Ansa ennättää "istua" niiden päälle. Hula vaan ei aina tykkää ja se yrittää saada meiltä nuo ns. leikkiraksut pois. Mutta ne on paljon isompia kuin meidän omat, joten paljon kivempia.

Minne haluaisit matkustaa:
No, mamma sanoo, ettei me matkusteta mihinkään. Tai oikeastaan me matkustetaan aika kauas vähän ajan päästä, nimittäin tuonne toiseen rakennukseen, jota kuulemma navetaksi kutsutaan. Sinne me kyllä halutaankin. Sieltä pääsee yölläkin ulos! Tuo toinen rakennus on aika kaukana, sinne on jotain miljoona kilometriä. Mamma väittää, että vaan 50 metriä. Se ei ymmärrä pituuksista yhtään mitään! Lisäksi me kuulemma matkustetaan jossain vaiheessa vielä kauemmaksi. Sen paikan nimi on kuulemma eläinlääkäri. Sitä me ei kyllä vielä tiedetä, mitä siellä tapahtuu, mutta mamma sanoo, että ihan hyviä asioita eikä me olla siellä kuin vähän aikaa. Noin puoli miljoonaa tuntia... 

Kiitos Susulle (ja Tassulle) tästä tunnustuksesta! Tämä pitäis tietty jakaa eteenpäin ja valittiin sitten tällaisia blogeja:


Naukuvat lankakerät


Sini ja hänen uusi kissansa ja


Teijan blogi


Toivottavasti teillä ei ollut mitään kieltoja näistä tunnustuksista! Mamma kyselee vähän huolissaan...


Mutta loppuun nyt muutama leikkikuva ja sit taas syömäänTerkuin Ansa ja Oiva

4 kommenttia:

Tansku kirjoitti...

Onnittelut tunnustuksesta.Hienoja kuvia leikkisistä kisuleista,toi on tervettä kisailua ja kissat tykkää peuhaamisesta keskenään:)
Mukavaa viikkoa!

Mari kirjoitti...

Hei Ansa ja Oiva, tunnustus tuli kyllä ihan oikeaan osoitteeseen, olette niin vinkeitä pikkuveijareita! Tsemppiä sinne navettaan, hiirestys on hienoa puuhaa ja emännän kehut metsästystaidoista saavat hännän niin pystyyn! Terveisin Manta, the ylipäällikkö

Tassu kirjoitti...

Voi teitä! Vai ylläreitä sänkyyn. Taisi tulla huutia siitä? Mä kans harkitsin maanataina kun jouduin matkustamaan triljoona kilsaa veneessä ja autossa ja hiirestys loppui. Kunhan pääsette sinne navettaan niin lempiherkku on varmaan hiiripaisti.
Äiskält kans terveisiä. Sen mielestä te ootte NIIN söpöjä - mut niin olen minäkin:-)

päivi-helena kirjoitti...

Ai että noi Ansa ja Oiva ovat sitten kivoja! Blogissani on sinulle jotain :)