maanantaina, syyskuuta 12, 2011

Jalaka polovesta poikki...

Ei nyt sentään, mutta välillä tuntuu siltä. Kävin viime torstaina sitten vihdoin näyttämässä tuota polveani lääkärillä ja sehän väänteli sen siihen kuntoon, että koko viikonloppu meni linkaten. No, nyt se alkaa taas tervehtyä, mutta tänään sitten kuulen, mitä sille tullaan tekemään. Jutun juurihan on siinä, että olen tuon oikean polveni lyönyt kolme kertaa sementtiin ja nyt se on sitten alkanut pakottamaan vähän jatkuvasti. 

Edelleenkään tämä blogi ei näköjään sisällä käsitöitä, mutta muutamia pikkujuttuja kuitenkin. Tämän ihanan avainnaulakon tilasin Tähtituulentalosta. Siinä roikkuu nyt meidän autotallin ovien kaukosäätimet. Eli kun lähdetään kotoa, niin noilla ensin tallin ovi auki, sitten autoissa on toiset säätimet, joilla ovet laitetaan kiinni. Hienoa! Suorastaan luksusta!! 
Eilen tehtiin sen verran poika S:n kanssa pihahommia, että istutettiin isännän sedältä saadut vaahteran ja tammen alut. Vastavuoroisesti annettiin hänelle luumupuun ja lehmuksen vesoja. Koska nuo taimet olivat ihan metsästä heidän mökkipihaltaan otettuja, niin paikka piti keksiä äkkiä. Saa nyt nähdä, miten nopeasti huomaan, etteivät puut olekaan oikeilla paikoillaan. No, voihan niitä vielä siirrellä, kunhan nyt ensin kasvavat vielä vähän.
Ja minun pasuunakukka kukkii. Kolmehan minulla näitä on. Tässä on jo kukka ja toinen tuloillaan, toisessa on jo isot nuput, mutta yhdessä ei ole yhtään nuppua!
Ja sitten nämä nelijalkaiset, joiden kanssa minulla menee aika! Ansalla ja Oivalla on vieläkin vähän hakusessa, mihin saa pissiä ja mihin ei. Ulkonakin on yritetty olla, mutta vaikka Ansa onkin tuollainen "turjake", niin minusta tuntuu, että sitä paleltaa! Tuo karva on tosiaan sellaista hyvin ohutta. Oivalla on enemmänkin kunnon kissanturkki.
Urheiluakin ollaan katottu... (kuva jo vanhempi, mutta minusta tämä on niin hauska!)
Ja sitten tasapuolisuuden nimissä meidän koirat.
Mutta nyt vois kyllä vähäksi aikaa siirtyä neuleen pariin. Edelleenkin väsäilen hyvin yksinkertaista neuletta, mutta kaunis siitä tulee! :-) Samalla tulee katsottua Gilmoren tyttöjen -dvd:tä. On ihan hauska ja hyvä sarja.

Hyvää alkavaa viikkoa toivottelee Pami

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Toivottavasti saat apua polveesi. Ihania nuo teidän nelijalkaiset:)

Aava kirjoitti...

Minä toivottelen tsemppiä polven kanssa. Ja hymyn nostatti etenkin tuo urheilun kyttäyskuva :D

Auli kirjoitti...

Toivottavsti saat avun. Se on kyllä kurja vaiva. Kaksi sikoani on telonut polvensa, mulla vaan muuten narskuu.
ihania nuo kissat ja koirat kans!

Sonja kirjoitti...

Voi kurjuus, tsemppiä polven kanssa! Aina saa hymyn huulille kun laitat kuvia pennuista, koirakuvatkin on söpöjä. Voipi olla, että Ansalle kasvaa kunnon pohjavilla vasta ilmojen viilentyessä :) Söpö turjake se on!

Susu kirjoitti...

Toivottavasti polviongelma selviää ja saat avun.
Tassu muuten katsoo ihan samalla tavalla luonto-ohjelmia:-)
Meillä on mökille istutettu tammi joskus 40 vuotta sitten ja vasta pari vuotta sitten se alkoi kasvamaan. Ihme, että on pysynyt hengissä kaikki vuodet kuitenkin.