maanantaina, marraskuuta 07, 2011

Joulu on taas, joulu on taas...

No, ei nyt ihan vielä, mutta varmaan ensimmäistä kertaa aloitin näin hyvissä ajoin jouluvalmistelut! Nythän on buumina neulotut joulupallot ja kokeiltavahan niitä oli. Ohjeet löytyi Arne & Carlosin Joulupallot -kirjasta. Lankana minulla oli Novita Nalle ja kolmosen puikoilla neuloin. Täyte ei ollut kaikkein paras mahdollinen, mutta kun nyt muutakaan ei talosta löytynyt eikä malttanut odotella, että jostain saisin kunnon täytettä. 

Ja nyt lisää neulomaan - näihin jää siis koukkuun!! Kohta alkaa Sydämen asialla, joten sitä katsoessa voi taas neuloa ja iltapäivällä menen kirkolle, joten sieltä luulis löytyvän parempaa täytettä.

Hyvää alkanutta viikkoa toivotellen Pami

9 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hienoja palloja! Arne&Carlos olivat esiintyneet telkkarin aamuohjelmassakin.

Auli kirjoitti...

Nuo on kyllä tosi koukuttavia!

Lammas kirjoitti...

Noi on kyllä kivoja!

Aava kirjoitti...

Ihania joulupallosia :)

♥ Hannele kirjoitti...

ai sinä noita, juuri näin kirjan kahdesta kutovasta miehestä...

Hannele kirjoitti...

joo, sama kirja.... jo suameks

Inkivääri kirjoitti...

Sinä olet ennättänyt neulomisen asteelle noitten kanssa, minä vasta törmäsin niihin kahteen mieheen:)

Tuula kirjoitti...

Ai se kirja on nyt ilmestynyt suomeksi!!! Tapasin pojat viime jouluna Maihaugenissa ja ostin heilta kirjan nimikirjoituksineen ja he kertoivat, etta kirja ilmestyy talle joululle suomenkielellakin. Taisin kirjoittaa siita viime marraskuun lopulla blogissani. Ne asuvat tassa aika lahella meita, siis noin 50km paassa vanhassa juna-asemarakennuksessa. Aivan valloittavia tyyppeja. Uusin kirja on neulotuista nukeista. Ilmestyi tana syksyna.

Susu kirjoitti...

Kivoja ovat! Minäkin neuloin tänä aamuna ensimmäisen joulupalloni ja kävin kirjakaupassa katsomassa kirjaa, mut vielä en ostanut. Laitoin sisälle styrox-pallon.