perjantaina, tammikuuta 06, 2012

Hyvää loppiaista!

Huomenna meillä siivotaan joulukoristeet pois!! Tänään jo suunnittelin, mutta nuoriso lähtikin kirkolle, joten päätin, että huomenna siivotaan. Tai siivosin minä sen verran, että joulukoristekaapin laitoin järjestykseen. 

Käsitöitä on tullut valmiiksi ja osa on kesken, joten en laita vielä kuvia, mutta minulla on kaksi pientä uudenvuodenlupausta (vaikken minä niitä teekään!!). Toinen on se, että yritän blogata joka toinen päivä jotain, ihan sen takia, etten osaa kirjoittaa päiväkirjaa, joten täällä asioita kestää muistissa vähän paremmin. Toinen pieni lupaus on pärjätä ilman hymiöitä. Eli yritän kirjoittaa sellaista tekstiä, että sen ymmärtää iloksi, nauruksi, suruksi, pettymykseksi tai muuta vastaavaa ilman lisämerkkejä. Katotaan kuinka kauan onnistuu, kun niitä on oppinut käyttämään. Ja kun sukujuuret on savossa, niin mitähän minun hjuumorista seuraa!

Saattaa olla, että huomenna tulee jo kuvia valmiista tuotoksista, tai sitten ei!

Hyvää loppiaispäivän iltaa toivottelee Pami

5 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

niin, viimeiset kinkut menee nyt

Susu kirjoitti...

Koristeet on paikoillaan. Ei niitä kyl paljon ollutkaan...
Kivaa kun on aina joka toinen päivä jotain uutta juttua odotettavissa!

Mari kirjoitti...

Hyvät uudenvuoden lupauksettomat lupaukset sinulla!

Marjut kirjoitti...

Meillä päätettiin eilen pitää kuusi vielä Nuutinpäivään asti. Se on tänä vuonna niin onnistunut, ettemme raaskineet vielä viedä sitä pois.

eikku kirjoitti...

Me siivottiin koristeet ja nyt on niin tyhjän näköistä............