perjantaina, tammikuuta 27, 2012

Klipsulaukku

Kiitos ihanista kommenteista! Ja ihan oikeasti eihän nuo suuria murheita tietenkään ollut, mutta välillä vaan tuntuu siltä, ettei mikään onnistu. Minulla on kyllä ollut jo selkeästi parempi aika menossa, mutta huono onni näköjään tarttui isäntään. Eilen illalla sekoittui kaivon vesi niin pahasti, että laittoi kaikki suodattimet tukkoon. Isäntä joutui puhdistamaan niitä koko eilisen illan. Lisäksi yöllä oli navetassa juomanippa vuotanut kaikki vedet mukaan lukien kuumavesivaraajan veden maahan ja kaiken kunnian kukkuraksi apevaunusta (vaunu, jolla jaetaan sonnien rehut) oli katkennut eräs erittäin tärkeä ketju, joten eipä tartte isännän miettiä, mitä tänään tekisi!!

No, minä sain eilen vihdoin ommeltua yhteen klipsulaukkuun vetoketjun. Toinen vielä odottaa ketjuaan. Muuten laukku on hyvä, mutta vetoketjun toinen pää ei oikein onnistunut!! Ei sitä onneksi näistä kuvista huomaa.

Meillä oli tuossa pihapihlaja, joka kuoli viime kesänä puoliksi. Miehet teki siitä tuollaisen "taideteoksen" eli katkaisivat rungon erimittaisiksi. Minä laitoin siihen nuo kaamosvalot (eihän ne enää mitään jouluvaloja ole) ja tuo on todella kaunis. Harmi, kun en saanut kuitenkaan kuviin sitä tunnelmaa.

Ja vaikka minä niin päätin, etten osta tänä vuonna mitään "turhuutta ja tarpeetonta", niin näihin haksahdin. Olivat niin halpoja tuolla Bookdepositoryssa. Tuon neulekirjan tilasin oikeastaan vain tuon kannen kuvan perusteella ja sitten ajattelin tilata tuon virkkauskirjankin. Jotenkin ensi vilaukselta tuli mieleen, että nyt tuli turha ostos. Mutta minähän lämpiän näille kirjoille aina vähän hitaasti.
Mutta sellaista tällä kertaa. Täällä oli eilen aivan ihanan aurinkoinen talvipäivä ja näyttää siltä, että tänään on aivan samanmoinen. Aurinko paistaa todella kirkkaasti.

Ihanaista talvipäivää toivotellen Pami

6 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kiva ja kaunis laukku! Tykkään! Ja hieno taideteos!!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Komee laukku!

Liisa kirjoitti...

Oi että miten hieno laukku.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tuosta "kaamosvalosta" <3 Aivan ihanaa on ollut kun aurinko on paistanut !! Mukavaa viikonloppua!

Marjo kirjoitti...

No niin, jo on laukussa vetoketju! Hieno tuo on. Kaikkea niistä klipsuista saakaan.

Marjut kirjoitti...

Onpa hieno laukku!