maanantaina, helmikuuta 05, 2007

Katoavainen viisauteni... ja huopamatto


Tää tuli jo viime perjantaina valmiiksi, mutta olin tosiaan eiliseen iltaan saakka lomilla, joten kuva tulee vasta nyt! Eli Huopasesta virkattu matto, malli Novita-lehdestä kevät 2007 . Värit eivät todellakaan ole oikein mieleiset ja kuvassa näyttävät vieläkin tummemmilta. Kaiken huipuksi yritin tehdä hiukan ohjetta suuremman ja niinpä lanka loppui kesken. Koska luonnonkukatkaan eivät ole symmetrisiä, niinpä tässäkin on hiukan punaista terälehtien reunoilla. :-) Matto on kyllä tosi ihanan lämmin tässä jalkojeni alla koneelle juttuja naputellessa.

Viime viikon loppupuolella alkoi takahammastani eli "viisuria" pakottaa ja viikonlopun aikana kipu vain yltyi, joten tänään kävin sitten näyttämässä hammasta hammaslääkärille. Tulehtunuthan se oli, joten antibioottikuuri on nyt päällä ja huomenna viimeinenkin viisaudenhampaani lähtee! Joten nyt kaikki kertomaan kauheimmat viisaudenhampaanpoistojutut! No, tiedän jo, mitä se on: minulta on poistettu niitä jo kolme ja viimeksi sahattiin jopa leukaluuta, että hammas lähti. Tunnin olin suu auki... ja nyt pelottaa!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täältä se kaksoiskappale löytyi. Mun oma taitaa jäädä ufoksi tai ainakin odottamaan ensi syksyä (inspis haitui, kun en saanut eiliselle valmiiksi) Nyt pelkään, että se omanikin on liian iso, kun yleensä se niin menee, että neulon aina pienemmän koon löysin käsialani vuoksi ja tuota en nyt lähtenyt pienentämään. Mutta eikös se ole muotia olla sillai, että toinen puoli yläosasta valuu sillai seksikkäästi, hih ;D
Sinulla on kivoja käsitöitä ja monta "tuttuakin" täältä löytyi: olen tehnyt myös Lea Petäjän Samonsboleron ja sen nyppyhuivi.