torstaina, helmikuuta 22, 2007

Nyt niitä kuvia!


Eli viime tiistain ostokset ja mitä niistä sitten pitäisi tulla! Tuon räväkän keltaisen pitäisi muotoutua pääsiäiskoristeiksi, mahdollisesti muovipallojen ympärille. Se on Linie 137 Beach -lankaa. Noista kahdesta muusta tulee piiitkä kaulaliina, kirjava on Linie 174 Pinto ja kokopunainen Red Heart Carmen -lankaa. Ei mennyt onneksi vielä 10 kg rikki neulelangoissa.

Lisäksi ostin virkkauslankaa neljä kerää, joista mahdollisesti tullee pianon päälle liina. Sain aivan ihanan mallin eräältä novita-klubilaiselta.





Tällä hetkellä on puikoilla palmikkoneuleliivi, joka ei nyt sitten oikein onnistu. Jostain syystä etukappaleen olka ja takakappaleen olka eivät istu kunnolla toisiinsa! Tänään on sitä vielä vähän tutkailtava, kunhan käyn ensin kampaajalla. Kun vaan tietäis, mitä tälle toivottomalle päälle tekis...

Ai niin, ja vielä kuva aivan ihanista ostoksistani. Nää oli ihan pakko ostaa, kun näin nämä eräässä liikkeessä. Tämän hetken muodin mukaanhan pitää olla sekä valtavan iso laukku että se pienen pieni! :-) Ja olen jotenkin hurahtanut tuohon punaiseen asusteväreissä.

Ei kommentteja: