tiistaina, joulukuuta 07, 2010

Kaulaliinaa miehelle

Ihan ensiksi, kiitos kaunis kaikille neulottua liinaa kehuneille. Minäkin ihan oikeasti tykkään siitä ja vielä senkin takia, että sen aloitus onnistui niin hyvin. Ihan oikeasti!! :-) Ja sitten vielä kaunis kiitos kaikille, jotka aina kommentoitte. Minä en vaan aina muista kiittää!!

Eilen sitten tuli siirryttyä taas ns. tavallisiin neulehommiin ja neuloin Snyyni lähettämästä  Hjertegarnin Lima -langasta tällaisen miehisen kaulaliinan. Ohje löytyy novitalaisille tästä linkistä. Lanka oli aivan ihanaa ja tämän on tarkoitus mennä pukinkonttiin. Kuvittelisin, ettei lahjan saaja lue blogiani ainakaan kovin ahkerasti...

Tänään sitten aloitin neulomaan lapasia koirankarvalangasta, joka myös tuntuu hyvältä. Ainut vaan, että päätin tehdä lapasiin kiilapeukalon ja eihän se ensimmäisellä eikä vielä toisellakaan kerralla onnistunut eli jatketaan harjoituksia tänä iltana. 

Muuten jos Sny ei ole vielä keksinyt viimeisin paketin sisältöä, niin tässä vielä ideoita: niitä isoja hakaneuloja, joille voi ottaa peukalon silmukat ja sitten sitä heijastinnauhaa ( ja en yhtään pahastu, vaikka siitä olisi tehty valmiit heijastinkukkaset tai muut vastaavat ;-)). Tekemäni heijastinnauhakukat tuntuivat hyvin kelpaavan nuorelle parille. Voisin vaikka omiinkin takkeihini niitä kiinnitellä, kun en muista sitä roikkuvaa a) ottaa mukaan b) laittaa sitä sitten näkyviin! Johtuen ehkä siitä, että yleensä pimeällä olen liikenteessä autolla. No, toisaalta monesti olen kirkonkylässä, joten sielläkin olisi hyvä käyttää esim. kauppojen pihoilla heijastimia.

Mutta nyt jatkamaan peukalontekoharjoituksia
Pami

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Onpa tosi hyvä, miehinen kaulaliina! Miehille sopivia ohjeita onkin harvassa; täytyy pistään tämä muistiin.

Sari kirjoitti...

Hyvännäköinen huivi! Kyllä luulisi saajan siitä kovasti pitävän.

intsu kirjoitti...

Kyllä kaunis kaulahuivi. Semmonen harmonisen tyylikäs. ja tuon edellisen postauksen liina on upea!

Limeadine kirjoitti...

Asiallinen huivi, menee varmasti käyttöön!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kaunis huivi.