torstaina, joulukuuta 02, 2010

Lintu lensi oksalle...

Jostain kumman syystä noihin otsikoihin juolahtaa mieleen laulunsanoja...

No, nyt meille lennähti toinenkin lintu sisustustarran muodossa. Sain yllätyksellisesti Tarravimmalta Kukkaoksa -tarran ja nyt se on sitten peilikuvana eli vessan ovesta lähtee toinen oksa. Nämä ovat kyllä niin ihania sisustusjuttuja, että vielä tekisi mieli tilata lisääkin, mutta täytyy nyt harkita, ettei tule sitten ihan joka paikkaan tarroja liimailtua! :-)
Tänään pitäisi sitten aloittaa heijastimien väkertäminen, kun neiti E tilasi heijastinnauhasta tehtyjä kukkia takkiinsa ja reppuunsa. Nauha on ollut ostettuna jo varmaan pari vuotta, mutta kun ei vaan saa tehtyä. Nyt "tilaustyönä" niitä voisi tehdäkin! 

Lisäksi iloisuuttani lisää se, että löysin matkalaukun korjaajan. Meillä on jo useamman vuoden vanha Samsoniten matkalaukku ja neiti E:n tullessa Saksan reissultaan, matkalaukku ei enää avautunutkaan sillä aivan varmasti  oikein muistetulla numeroyhdistelmällä (varmasti muistettiin oikein, kun on tietyn numeron loppuosa, toisessa matkalaukussa on sen tietyn yhdistelmän alkuosa!). Laukku piti kammeta auki ja nyt sitten laukku on seisonut siitä lähtien takkahuoneen nurkassa odottamassa, mitä sille tehdään. Maanantaina etsin lähimmän Samsoniten huollon ja Savonlinnastahan sellainen löytyi. Kunhan nuoripari tulee käymään kotona, saavat ottaa sitten matkalaukun mukaan ja käydä korjauttamassa. Helpotuksen huokaus! Ei tarvitse hyvää laukkua roskiin laittaa!!

Iloisin terveisin Pami

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Meillä hajosi myös samsonaitin matkalaukusta lukko, mutta korjaus meni muistaakseni finnairin piikkiin.

Anneli kirjoitti...

Kaunis tuo lintu koriste !
Kun pääset heijastin kukissa alkuun, niitä tulee.... ja tuleeee.... niin kiva niitä on väkertää :)

Hanni kirjoitti...

Ihania nuo tarrat, itsekin oon niitä katsellut, toistaiseksi toisten seinissä vasta. Tulin huikkaamaan myös, että Lahden Kärkkäinen on Lahti-Helsinki-moottoritien varressa. Renkomäen liittymästä kun kääntyy, näkyy rakennus kohta ison ABC-huoltamon ohitettuasi. Varaa iso pussi rahnaa mukaan ;)