tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Tuo lapasvaihto...

...jää sittenkin minulta väliin. Siellähän luki selvällä suomen kielellä, että on kysyttävä minkälaiset lapaset toinen tahtoo ja sitten on yritettävä sellaiset tehdä! No, ensinnäkin, minä olisin itse halunnut nimenomaan yllätyslapaset ja siihenpä se sitten jäi, kun en osaa itse kovin kummoisia säveltää toisille. Tänään löysin yhden aivan ihanan lapasmallin, mutta jos se sille vaihtoparille ei sitten kävisikään. Joten jätänpä väliin!

Nyt täällä kokoilen salaiselle neuleystävälle pakettia, mutta en lähetä vielä, koska lähdetään huomenna lomalle (jos nyt kaikki menee putkeen). Tuolta matkoilta kun voi löytyä vaikka mitä kivaa...

Ja sitten mitä muuta olen tehnyt tänään kuin kuunnellut ja katsellut kovaa tuulta ja sadetta. Tulipa urakoitua Leonardo DiCaprion ja Martin Scorsesen Oscar-elokuva Lentäjä! Oli minusta ihan hyvä, vaikka tähän asti olen karsastanut dvd:n paketista aukaisua kuvan pituuden takia. Ja neulonut kaulaliinaa, josta oli aikaisemmassa postauksessa. Nyt siitä tulee hyvän levyinen ja pituinenkin!

Ja nyt muistin vastata tuonne alempaan kysymykseenkin: Wallu on walesinspingerspanieli, kissat meillä on aivan maatiaisia.

Ei kommentteja: