perjantaina, elokuuta 24, 2007

Leipuri Hiiva, se asuu Kumputiellä...

Tuli vanha lastenlaulu mieleen...

Tässä kuvattuna vanha pitsiliina, jonka tulevaisuus on sokerilla kovetettuna kulhona. Liina ei ole tosissaan kauhean vanha, muistaakseni toissa kesänä tehty, mutta läikytin jossain vaiheessa siihen punaviiniä ja koska tahra ei kolmen pesukerran jälkeen lähtenyt pois vaan liinasta tuli vähän kulahtanut, niin teinpä tällaisen ratkaisun.
Katotaan, kovettuuko kunnolla, kun laitoin desin vettä ja desin sokeria. En muistanut ns. oikeaa suhdetta eikä sitä mistään löytynyt tähän hätään.

Ja sitten se kuuluisa eeditti: Arvonta on loppunut! Viikonlopun aikana ilmoitan voittajan, kunhan ensin keksin, kuinka suoritan arvonnan!

4 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Eiköhön tuo tuolla kovetu! Juuri pesin pari liinaa, jotka olin tärkännyt joskus aikanaan. Nyt niitä voi sitten käyttää taas liinoina :)

maarunen kirjoitti...

Tulin kurkkimaan blogiasi kun olit jättänyt ystäväkirjaani yhteystietosi. Kiva tutustua uusiin minulle bloggaajiin!

Lumikide kirjoitti...

Vettä se täälläkin pirskotti. Nyt meni jo ohi, mutta on ihanan hämärää. Just sellainen kynttilänpolttoilta. On ihan pakko laittaa ne pöydälle palamaan ja viedä partsillekin joka lyhtyyn. :)

KatiO kirjoitti...

Mainio idea! Minulla on jossain varastossa paljon pikkuliinoja, joille ei ole liinoina mitään käyttöä. Pitääpä kokeilla tätä kori-ideaa :)