keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Se ihana sormisuoja!

Se on taas näitä ihania oivalluksia... Ostin tuollaisen sormisuojan, joka on tarkoitettu terävillä puikoilla neulomiseen tai voi sitä käyttää ristipistoissa tai missä muussa tahansa sormenpäätä suojelemaan. Kun minulla on paha tapa nyppiä kynsinauhojani, niin välillä on jotain keksittävä, ettei lanka hankaa "hiukan" arkaa kynsinauhaa. Tänään sen keksin: laitan tuon sormenpääsuojuksen suojaamaan kipeää kohtaa! Ja lanka kulkee mainiosti. Kuvassa mukana vähän heikosti neuloutuva pitsiliina, mutta sitkeästi, sitkeästi... :-)
Eilen en ennättänyt paljoa neuloa, kun kävin pitkästä aikaa naapurissa rupattelemassa ja kyselemässä vähän toimintaohjeita. Naapurissa asustaa vanhahko pariskunta, joka lähtee kuntoutukseen pariksi viikoksi. Lupasin hoitaa postit ja kissat.
Nautinnollista päivän jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

Tuohan on aivan loistava idea, taidankin mennä jonkun oikein pohjoisen kunnan koulujen ruokalistan nappaamaan. Kiitos vinkistä.

Päivi kirjoitti...

Hyvä idea, pitääpä joskus kokeilla kun on haavoja käsissä. Ne hidastaa välillä kovasti tahtia kun on tälläinen kuivakoura. Kiva että verhojuttu sai mukaansa ja että viihdyit sivuillani:)

Kirsi kirjoitti...

Eipä olekaan ennemmin tullut tuollaista vekotinta vastaa, täytyy joskus kokeilla.. Sulla näyttää olevan täällä vaikka mitä, hienoa! Itse vasta alottelen bloginpitoa...

Kirsi kirjoitti...

täällä näköjään pitikin laittaa vähän enemmän tietoa, että näkyy tuo oma sivusto kunnolla :)