perjantaina, elokuuta 17, 2007

SNY-paketti

Tänään se sitten oli postilaatikossa!!! Siis aivan ihana paketti kaikenlaista mukavaa. Noita Salsa-lankoja olen monesti katsonut kaupassa, mutta en ole kuitenkaan ostanut. Nyt voin kokeilla tehdä niistä jotain. Heijastimet ovat tosi tarpeellisia ja tuo pieni lampullinen heijastin on kortin mukaan Wallulle. Nyt ei koira häviä pimeässä tallustellessa. Täällä maalla kun lenkkeilemme pääasiassa koira irrallaan ja katuvaloja ei ole, niin lamppu näyttää, missäpäin Wallu juoksentelee. Enpä ole aikaisemmin moista keksinytkään. Kiitos salainen neuleystäväni! Niin, ja nuo 7 Veljestä -rannekkeet. Itse minä aion ne pitää! Ei niitä muille anneta. Kuvakoko pieni, mutta kun sitä klikkaa, niin näkee paremmin, mitä työkalupakin päällä on.

Sitten on ihan pakko kertoa, että kun nykyisin on noissa mikroaaltouuneissa hälyttimet, jotka muistuttavat lämmitetystä ruoasta mikrossa, niin minä tarvitsisin sellaisen mikroaaltouunin, joka hälyttäisi aina, kun siellä sisällä on jotain. Pari kuukautta sitten laitoin etukäteen kasvispihvit uuniin, kun laittelin muita ruokia. No, koska en ollut pihvejä lämmittänyt, niin nehän löytyivät mikrosta seuraavana päivänä! Menivät kompostiin!!! Tänään löysin mikrosta eiliselle aterialle suunnitellut sipulirenkaat voinokareiden kanssa! Siis minäkö hajamielinen.... Ja syvä huokaus....

Ja muistakaa arvonta. Tosi hyviä juttuja sinne on jo ilmaantunutkin. Käyttöön tulevat :-).

3 kommenttia:

marja kirjoitti...

Hih;)Mä kans löysin yks aamu kupin kahvia mikrosta...Olin lämmittäny edellisenä päivänä haalenneen kahvin..ja sinne se unohtui!

SNY:si kirjoitti...

Kiva jos tykkäsit:)

Esikko kirjoitti...

Meillä on säännöllisesti edellispäiväiset herne-maissi-porkkanat mikrossa. Ja minullako muka se dynastia!