torstaina, elokuuta 30, 2007

Tehty mikä tehty!


Tää liina meinas eilen joutua tuvan uuniin....

Mutta kyllä se nyt pöydällä on ja siinä ainakin vähän aikaa pysyy. Liina on neulottu Novitan Butterfly -langasta numero 3 puikoilla. Ja kun kaikki pitää paljastaa, niin kerron, että tuo keskikuvio on ihan oikein, mutta tuolla alareunassa sitten viliseekin virheitä!! Tytär lohdutteli, ettei kukaan ala tuota reunaa tutkimaan, mutta kun minä tunnen montakin henkilöä, jotka saattavat tehdä niin... Jostain kumman syystä en saanut silmukkamääriä millään sattumaan! Myönnän, olisi pitänyt vielä paremmin keskittyä.

Pöytäliinalle tuli kokoa halkaisijaltaan noin 130 cm ja malli on Modan Kesäkoti -lehdestä, joka on ilmestynyt keväällä 2004.

Jaa, miksikö tein liinan Butterflysta. Kun yritin keksiä mielekästä käsityötä, työnsin käteni lankalaatikkoon ja sieltä nousi tuo lanka. Ja sitten mietin, mitä siitä voisi tehdä ja kun olin pitkään halunnut tuollaista "roikkuvaa" liinaan pikkupöydälle, niin siitä se sitten lähti. Lankaa meni 440 g.

Kaiken huipuksi minulta katosi tuota neuloessa ensin puikkopidike, jonka olin laittanut, kun korjailin neulomuksiani, sitten katosi yksi silmukkamerkki. Puikkopidike löytyi neulomuksen keskeltä (sehän oli pussillaan, kun neuloin viimeisiä kerroksia), kun päättelin viimeistä kerrosta, silmukkamerkkiä ei ole vieläkään löytynyt. Kai se on jo imurissa, nyyh! Meillä siis joskus imuroidaankin...

Niin, tämä malli ei ole sitten sama, mistä olen aiemmin täällä blogissa kertonut. Se ensimmäinen liina meni purkuun, en jaksanut sitä enää korjailla.

Blogilista on kuulemma päivittänyt muuttumattomia blogeja, joten enpä viitsi kierrosta kokonaan tehdä. Aion seuraavaksi aloittaa tonttuverhon virkkauksen ja ristipistotyötä on aloitettava ihan tosissaan. Neulomisessa aloitan ns. hys-hys -työn, josta ei tule kuvia kuin sitten joskus :-). Siihen ei pitäisi kyllä mennä kauheasti aikaa.

Niin, Rosalle on lähtenyt maanantaina paketti 10101 bongauksesta, tänään lähtee paketti Raisalle.

4 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Kaunis liina! Totta tosiaan...itseään ne virheet aina enemmän harmittavat, kun silmä hakeutuu niihin. Harvemmin onneksi toiset niitä huomaa :)

Rosa kirjoitti...

kiitos ihanasta paketista:) pketti tuli eilen perille

orvokki kirjoitti...

Hyvän näköinen liina ja ne virheet eihä niitä oo se on vapaa neulosta
Piähän pöydällä vaan kaunis katsella

Teija kirjoitti...

Hieno liina, ja kukaan ei huomaa mitään virheitä kun et mainitte itte. Tuo työhuoneesi...Pieni kaaoshan herättää luovuutta, mitä sitä siivoamaan! :)