tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Maanantai on hyvä päivä joillekin...

Tämmöinenhän se napsahti Marjolta tulla:

"Tehtävänanto: kerro mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Ja jos totta taas kerron, niin eilen jo näin tämän, mutta tänään minulla on täsmälleen samat vaatteet yllä!Olin vaihtanut suihkun jälkeen puhtaat vaatteet ylle, joten kyllä ne kelpaa tänäkin päivänä:

Minulla on muutaman vuoden vanha, virttynyt, kirkkaan keltainen t-paita, jossa kirkkaan punaisia kukkia ja teksti Cotton Claire. T-paidassa tumman vihreät maalitahrat aitan maaluun jäljiltä, mutta en henno vielä heittää paitaa roskiin. Harmaat collegehousut, joissa liian lyhyet lahkeet, käärin ne aina puolisääreen... Tietty alusvaatteet, ne ihan "arkisellaiset", tummansiniset korvakorunapit (en muista kiven nimeä!) ja samoilla helmillä koristeltu kultainen rannekoru ja kultainen kaulakoru (jonka saanut mieheltäni noin 24 vuotta sitten). Kaulakorussa ei ole helmiä. Koska en osaa pitää sormuksia, niin pidän tuota kaulakorua vähän kuin yhdessä olon merkiksi! Toisin sanoen olen siihen niin tottunut, etten osaa sitä enää poiskaan ottaa. No, johan menee selitykseksi... :-)

Haastan mukaan (nopeasti katsoin, ettei näissä vielä tekstiä ollut) Kirsin, Raisan, Lumikiteen ja Päivi-Helenan. Vaikka olen lukiossa pitkän matikan läpikäynyt, niin haaste menee vain neljälle!

Niin, ja sitten muihin juttuihin. Maanantai tuntuu sopivan minulle, mutta muille se ei todellakaan ole hyvä päivä. Naapurikylässä paloi eilen 100 lehmän navetta. Samainen navetta on palanut jo -80 -luvulla, joten vähän harmittaa. Minultakin kyseltiin eilen tyhjiä navetoita lehmille, ehdotin paria tilaa, joilta vasta lehmät lähtivät. Toivottavasti kaikki alkaa sujua hyvin.

Itse sain paljon aikaan eilen: sain pyykkivuoret siivottua, yhden työpaikkahakemuksen tehtyä ja muutenkin olin tyytyväinen päivääni.

Mutta nyt hyviä ideoita: mitä tehdään mielettömällä määrällä muovikasseja, jotka ei oikein sovi roskapussiksi enkä ole muutenkaan osannut niitä käyttää. Voiko ns. kahisevia pusseja virkata...? Säästän yleensä kaikki ja tänä aamuna jouduin etsimään kypärälle riittävän isoa muovikassia ja tässä tulos siistissä kodinhoitohuoneessa, jonka siis sain eilen siivottua!!


Viikonloppuna väsäilin tällaisia "niinistöjä" eli ilmapallon ympärille niintä decoupage -lakan avulla. Nämä olisi varmaan vielä koristeltava jollain... Ehkä paperinarukukilla... Muuten tuntuu tosi pahalta puhkaista se ilmapallo tuolta niinipallon sisältä! Mää oon ihan lälly :-)

6 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi blogissani... ja terveiset nimipäivälapselle, Santerille, Alelle tai Aleksanterille..=)

päivi-helena kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Vastaan siihen kohtapuoleen.Kivoja nuo niinipallot:)

Lumikide kirjoitti...

Vastattu. :)

möhönasu kirjoitti...

Kivoja nuo pallot :)

orvokki kirjoitti...

Tuli tuossa mieleen että onnistuisikohan jos pyörettelisi siinä lakkaus vaiheessa kulta tai väri hilessä tarttuisikohan kiinni niin tai ripotelis pinnalle.

Kati a.k.a. KaSil kirjoitti...

ai ku hauskoja nuo niinistöt :)
Vois kokeilla joskus itekki, kun ehtis....