perjantaina, syyskuuta 21, 2007

Siis täällä luetaan ajatuksiakin!!???

Ei kun katoin vaan, että olisi muka päivitys tapahtunut. No, enpä ole mitään tehnyt, kun ei ole oikein ollut mitään päivitettävääkään. Tämähän on siis vieläkin olevinaan käsityöblogi... Mutta olen kovasti ajatellut jotain tänne kirjoittavani!

Kovasti kiittelen lapasien kehuista. Ehkä minä vielä itsellenikin samanlaiset teen...

Nyt vaan on tapahtunut kaikenlaista, ettei oikein jaksa kiinnostua käsitöistä. Vaikka olenkin syysihminen, meinaa masennus iskeä! Tämä viikko on ollut kuitenkin aivan "huippu": olen tavannut kymmenkunta ystävääni! Osan omasta halustani eli olen käynyt vieraisilla ja osa on ottanut minuun yhteyttä! Ja ennätin olemaan muutaman viikon tapaamatta tai puhumatta pahemmin (lapsiani lukuun ottamatta) kenellekään! Joten ei tästä oikein ole muuta suuntaa kuin ylöspäin!!!

Nyt on ihan pakko suositella lukemaan tätä blogia ihan noin niin kuin yleisesti: Aasiakas! Ihmisiä me kaikki ollaan...

Ja sit vielä lopuksi: en välttämättä ihan niin innokkaasti jaksa kommentoida muihin blogeihin, kun en näköjään näe noita kirjaintarkistuksia oikein! Olen menossa silmälääkäriin...(kunhan saan tilattua ajan, sitten joskus....vanhuus ei tule yksin...)

3 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Minunkin oli pakko laittaa päälle tuollainen kirjaintarkistus, kun rupesi tuota roskapostia tulemaan. Kurjaa :(

Anonyymi kirjoitti...

Snysi muistaa sinua tässä kuussa viime tipassa...kerron syyn kun saan paljastaa itseni:) Pakettisi lähtee huomenna tai ylihuomenna postiin:)

Pami kirjoitti...

SNYlle tiedoksi: ei täällä vielä kovasti asian kanssa hikoilla.:-) Laita sitten paketti postiin, kun ennätät!

Ja muille tiedoksi: olen yrittänyt kommentoida välillä blogeihinne ja päivitellä omaani, mutta jostain kumman syystä tämä kone kaatuilee, sammuilee yms. ilman ilmoituksia. Kuulemma isäntä tehnyt jotain päivityksiä ja tämä sitten herjaa niistä! Ja minähän en montaa kertaa yritä...:-)