tiistaina, marraskuuta 13, 2007

Noh, elämää...

Ettei tuo edellinen kynttiläpostaus olisi aina ensimmäisenä blogissani (elämä kuitenkin jatkuu), laitan taas tällaisen pikaisen jutun: tietokone toimii suunnilleen/noin/melkein/ihan kohtalaisesti, mutta pitkään en ole malttanut tämän edessä viettää aikaa. Ehkä maltan jossain vaiheessa kertoilla taas tekemisistäni paremmin. (Mikähän kiire se onkaan taas iskenyt, vaikka luntakin on maassa...)

Niin! Tehtyhän on!! Lapselle valmistui kaulaliina ja itselle virkattu kolmiohuivi ja lisäksi tonttuverho tuli vihdoin valmiiksi, toinen odottaa vielä! Ai kuvia... Heh. No, eihän tämä kone nyt NIIIIIN hyvin toimi vielä! :-)

Ja murhettakin on... Viiru-kissaa ei ole näkynyt aikoihin!! Jostain kumman syystä meiltä katoaa aina ne ns. varmat pihakissat eli ne jotka aina ovat näkyvissä sisällä tai pihassa. Johtuukohan siitä, että tottuvat niin koiran kanssa kavereiksi ja täällä kuitenkin kulkee kettuja, susia jne. Niin, kissat pitäisi pitää sisällä ja koirat kiinni, mutta kissat on meillä hiirenkarkottajina ja koirallakin on oma tehtävänsä "ovikellona" tai auttaa sonnien siirroissa! Meillä kaikki tekee töitä! Mutta jatkan jossain vaiheessa kuvien kanssa.

Just, ja piti ilmoittamani, että eilen laitoin SNYn paketin postiin. Koska en niitä itse kuvannut, laitan sitten linkin, kunhan vastaanottaja on paketin saanut.

Ei kommentteja: