tiistaina, marraskuuta 27, 2007

Viimeinen paketti!

Eilenhän se sitten vihdoin saapui :-) Koska meille tulee posti melko myöhään ja vielä naapurin pihaan ja olin yksin kotona, niin kävin vasta postin yhden jälkeen. Ensin pieni pettymys, kun ei ollutkaan pakettia, mutta sitten lehtien välistä pilkistä pakettikortti. No, ei kun reipasta kävelyä kotiin, vähän puhtaampaa vaatetta päälle, autoon ja 4 kilometrin päähän postiin. Ja tällainen pakettihan sieltä löytyi:
- Uudet käsityöt -lehtiä 3 kappaletta (on jo löytynyt monta, monta ohjetta, joita voisin tehdä...)
- omenasaippuaa (aivan ihanan tuoksuista, mistä tiesitkin lempituoksuni!)
- tuollaisen puulelun, jota voi kävelyttää (hauska)
- lampaan, joka laitetaan kattilan ja kannen väliin (erittäin tarpeellinen, olen aikaisemminkin käyttänyt!)
- nameja (en ole vielä aukaissut pussia - säästän erittäin pahan päivän varalle :-))
- ja aivan ihanat punaiset kämmekkäät!
Harmi, kun kuva on taas mitä on. Olisko kohta myönnettävä, että kuvaajassakin on jotain vikaa eikä vain kamerassa ja pimeydessä...:-)

Kiitokset Snylleni, joka on Pikku Heidi. Paketit olivat aivan mahtavia ja juttusi erään paketin Australian reissusta hymyilytti. Ihana, kun jaksoit tehdä noita neuleita. Välillä on kiva saada valmistakin!

Minä vielä virkkailen tonttuverhoa, kyllä se kohta valmistuu. Ainut vaan kun oikea ranne on kipeytynyt, niin sujuu nyt vähän hitaammalla tahdilla. Mutta ennen ensimmäistä adventtia on varmasti valmista!
Lopuksi kuvaa toissa sunnuntailta, kun meidän 14 v. tekee pullaa. Koulun läksyjä... Ja hyvää tuli.

Tää viikko onkin taas menoa ja meininkiä. Lasten harrastukset vievät minut joka ilta kirkolle. Eilen mietittiin isännän kanssa, että onneksi molemmilla on vain yksi talon ulkopuolinen harrastus. Poikahan soittaa kitaraa musiikkiopistossa ja tytär tanssii naisvoimistelijoissa. Tyttärellä on perjantaina esitys, jossa ovat hänen ryhmän tanssijat, sirkuslaisia ja hevibändi! Pojalla on ensi maanantaina neljän kitarapojan ja viulistitytön kanssa esiintyminen, jossa esittävät Yön Joutsenlaulun. Eli harjoitteluja riittää ennen esiintymisiä.

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kivaa oli:) Paremmat kuvat sulla on kuin mulla:) Tälläinen yökukkuja ei ole valoisan aikaan vielä tomerana ja sisällä on valot mitä on. Hyvää joulun odotusta:) se on ennenkuin huomataan!!!

jantta kirjoitti...

Meillä myös keittiössä on usein nykyisin 13 vuotias tytär toteuttamassa kotiläksyä:)

Heidi kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa:) Voisitko punnita jos sulla on digivaaka, että paljonko nuo ranteenlämmittimet painaa? Teen samasta kerästä itselle pipoa ja tekisin nuo kanssa jos tulee...