torstaina, marraskuuta 15, 2007

Salainen neuleystävä ja tietokonetarvikkeita!

Tänään en ollut ihan varma itkeäkö vai nauraa! Juuri, kun on saatu oma tietokone toimimaan suunnilleen/melkein/noin/luultavimmin kunnolla, niin laajakaistayhteys pätkähti poikki. Linkkihuollosta oli kuulemma kysymys, mutta ennätti jo vähän potuttaa. Sen verran sain kuitenkin aikaiseksi, että laitoin sähköpostini toimimaan myös kännykkään, joten sain edes sen kautta postit luettua ennen tätä iltaa! Nyt on vähän kehuttava: olenpas minä hyvä! :-)

Laitoin maananta-iltana viimeisen salainen neuleystävä -paketin postiin ja laitoin vähän tietoja itsestäni. Pakettini suuntautuivat Palagalle, hänen blogistaan voi käydä katsomassa pakettien sisällöt. Enhän minä nyt suinkaan itse niitä muistanut kuvata! :-( Paketteja oli kyllä kiva suunnitella ja laitella postiin.

Ja sitten ne tietokonetarvikkeet! Muut kun ostelevat näytönohjaimia, webbikameroita ym. tietokoneeseen tarvittavia tavaroita, minä virkkasin tietokoneen käyttäjän tarvikkeet (ainakin meidän talossa tarvittavat): lämpimän huivin ja tossut hahtuvasta. Kyllä kestää lämpimänä, vaikka tulisi kovemmatkin pakkaset. Jalkojen allahan meillä on vielä huovutettu matto. Hahtuvaa on ihan kiva virkata, mutta purkaminen ei kyllä onnistu. Että se on niin kuin kerralla saatava oikein! Huivin ohje on Kauneimmat käsityöt -lehdestä ja tossujen malli on osaksi oma, osaksi lainattu. Eli kärjestä ensin pyörönä, sitten levynä ja kantapää kiinni.
Huivia virkatessa käytin Snylta saamaani valollista virkkuukoukkua. Se on tosi hyvä!!!!

Kiitokset tonttuverhoa kehuneille! Nyt pitäisi aloittaa toisen virkkaaminen. Mutta kun se alku on aina niin hankalaa...

1 kommentti:

Virkku kirjoitti...

Jestas, että tuo huivi näyttääkin hyvältä! Tosi upean värinen.