maanantaina, marraskuuta 05, 2007

Taas pikaisesti!

Vaikka olis mulla valmis käsityökin. Tein Snyn lähettämistä langoista ja ohjeesta kaulaliinan, mutta kuvia ehkä huomenna, jos ennätän. Nyt ei ennätä, kun on kohta lähdettävä viemään pojalle kitaraa soittotuntia varten. Ja kun ei tiedä, jos tämä kone taas kaatuu kesken kuvien latailun ja kirjoittelun!

Siis minulle ja miehelle meinasi tulla jo tämän tietokoneen takia avioero. Perjantaina uhkailin jo, että tulot puolitetaan kummankin tileille ja kumpikin voi sitten niille vähäisille rahoilleen tehdä mitä haluaa. No, olishan ne menotkin tietysti puolittunut, mutta kun tämä tietokone on temppuillut jo jonkin aikaa ja mies vaan aina sanoi, että kyllä hän laittaa, ettei tarvitse viedä mihinkään liikkeeseen tutkittavaksi. Kun se maksaa!!!

Vaikka istun tällä koneella päivittäin vain tunnin verran, niin haluaisin silti, että tää toimisi. Viikonloppu meni sujuvasti töiden merkeissä navetalla, mies kyllä oli laulamassa Heinäveden kirkossa sunnuntaina, mutta tänä aamuna hän sitten malttoi tätä katsella. Virustorjuntaohjelma tässä kai häikkäsi, nyt jännätään onko toinen yhtään parempi. Eli ei kai tässä vielä erota ja puoliteta omaisuutta... :-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en kanssa saa konetta toimimaan on jotakin ongelmaa:( En vain saa ihmisten tai omaakaan blogia auki vaikka koitan mennä mitä kautta:( Harmittaa! Jännä nähdä sun kaulaliina:) Snysi