perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Mukava, kun on piiiitkä perjantai...

...ennättää siivoamaan kunnolla! Heh, tänään on taas pyykkikone laulanut ja paljon on tullut paikkoja laiteltua kuntoon. Jospa tämän jälkeen vähän rauhoittuis! Tai sitten ei... Vielä on monta paikkaa, mitkä pitäis koluta ja makkarin lattialla näkyy olevan niin paljon räksyttäviä villakoiria, että kohta joutuu koiraveron maksamaan eli imuria on taluteltava pikimmiten.

Sähköposti ei toimi vieläkään, voi ruma sana (nyt tekee mieli sanoa se ihan oikeasti!!!!)!

Tässä vielä messuilta tuomia ostoksia eli rannekoru ja kaulakoru. En ole vielä itse malttanut noita ruveta väkertämään, joten parempi kun sain ne valmiina ostettua. Kuva on nyt kumman oranssi, nuo korut ovat paljon ruskeampisävyisiä.Eilen minä sain sitten postissa tällaisen koristeen Vuoden kulku -blogin Minnalta. Aivan just minun tyylinen ja värinen. Tulee kyllä käyttöön. Vitsi, toi hiihtäjän peppu kortissa on melko timmissä kunnossa :-).Tänä pääsiäisenä kokeilin tällaisia marmoroituja munia. En nyt ole ihan varma, onko nuo kivoja. Isäntäkin ihmetteli, että ovatko ne ihan syötäväksi tarkoitettuja vai vaan koristeita! Ohje Mtv:n Makuja -ohjelmasta.
Hyvää pääsiäisen jatkoa itse kullekin!

6 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Hyvät pääsiäiset sinullekin!

Päivi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä!!

Mari kirjoitti...

Pääsiäistä myös sinne! :) Öh, nuo munat eivät kyllä kauheasti houkuttele... ;) Minä ajattelin keitellä ihan tavallisia munia. :D

makepeace75 kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä!

Sinikka kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä:)

Ninni kirjoitti...

Marmoroituja munia, näyttää hyvältä! Täytyypä kokeilla!

Reipasta pääsiäistä sinne!