perjantaina, huhtikuuta 24, 2009

Se on sitten perjantai...

Kiitos kaikille kommentoijille ja kyllä täältä ylös noustaan. Onneksi nämä minun ahdistus- ja masennuskaudet ovat melko lyhyitä ja minulle ainakin työnteko ja erilainen touhuaminen auttaa. Vaikka välillä potuttaakin, kun ei lomalle pääse koskaan (viimeksi täysin ilman maatalousaiheita lokakuussa Madeiralla - niin ja sielläkin nähtiin lehmiä :-)). Aina on miljoona hommaa ja joskus olisi kiva olla ajattelematta maataloutta. Koska vielä tosiaan opetan moista ainetta, niin minun pitää vaan jaksaa lukea Maaseudun menneisyydet ym. maatalousalan asiat ja valitettavasti vain harvoin niissä on jotain toivekkuutta nykyisin. Mutta kyllä tämä tästä...

Ensi syksyksikin on kai töitä tiedossa, kun koko ajan kurssilleni tulee ilmoittautuneita! Ehkä olenkin saanut jotain hyvää aikaan :-).

Kirsi sitten haastoi minut tällaiseen:Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen. Mietitäänpäs:

1. Minut tunnistaa kovasta äänestä ja naurusta. Ja etenkin kovasta äänestä!
2. Selitän aina kaikki asiat "jo muinaisista foinikialaisista" asti. Juu, mutta eikös ole hyvä tietää taustatkin. Olen huono puheen typistäjä! Joskus mietin jaksaisinko itse edes juttujani kuunnellakaan... Hermostun monesti isäänikin, joka on samanlainen selittäjä! :-)
3. No, minulla on ruskeat silmät ja ruskea tukka. Silmäni ovat kuulemma kovaan puheen ohella hyvä tunnistusmerkkini!
4. Olen kuulemma myös aina varman näköisesti liikkumassa paikasta toiseen. Juu, kävelen varman näköisesti kadun kulmaan, huomaan tulleeni väärään paikkaan, käännyn ja kävelen varman näköisesti eteenpäin... Ja ajatukset on sitten kaukana varmasta. Mutta annan kuulemma varman vaikutelman, näin minulle on kerrottu. Onneksi kukaan ei vielä pysty lukemaan ajatuksia... :-)
5. Puhun suurimman osan aikaa maataloudesta, muita tunnettuja puheenaiheita ovat lapset (kuinka meidän ovat kilttejä ja mukavia:-), mutta yritän kyllä aina kertoa myös heidän aiheuttamistaan ongelmista, kuten tänä aamuna yhden kollegan kanssa juteltiin tyttö- ja poikakavereista ja meidän neiti alkoi vähän turhan aikaisin seurustella, on jo eronnutkin), autot ja käsityöt. Ai niin ja kesällä kuvittelen olevani suuri puutarha-alan asiantuntija... :-)

Nyt ei ennätä haastaa ketään enkä taida oikein jaksaakaan haastaa ketään. Lähden tästä ruoanlaittoon ja siivoamaan. Olen jo aika paljon saanut vietyä ja jopa myytyä kirpparilla tavaraa. Tämä viikonloppu pyhitetään siivoamiselle ja maanantaina vien sitten kaiken turhan pois! :-)

Ai niin, formulat on tänä viikonloppuna, niille pitää taas varata aikaa, vaikka vähän nuo alkaa tympimään kaikkine temppuiluineen!!!

Hyvää ja lämmintä viikonloppua, jos en malta päivittää!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Hyvää ja aurinkoista viikonloppua sinne myös:)