torstaina, joulukuuta 17, 2009

Pitäispitäispitäis

...tehdä tuntilistoja, mutta olkoon. Ei vaan nyt innosta. Eilen oli viimeinen opetuspäivä, nyt pitäisi keskittyä hankkeisiin ja muuhun sälään ja suunnitella ensi vuotta. Onneksi nuo hommat voin tehdä näin kotosalla. Joulujen välipäivät ovat vapaat, joten en meinannut mennä työpaikalle ennen ensi vuotta. Mutta tekemistä olis kyllä vaikka muille jakaa!

Nyt kuitenkin vähän käsitöistä. Eli tämä kaulaliina on ollut jo valmiina useammankin päivän. Ja yksi kuvakin tuli otettua hätäisesti. Tänään sitten kuvasin uudelleen auringonvalossa. Kaulaliina on siis TeeTeen Cacao -langasta tehty ja siitähän tuli aivan ihana. Ihan vaan aina oikeaa pistättelin menemään ja reunaan virkkasin pieniä kaaria, joten siitä tuli sit tuollainen röyhelömäinen. Ja onhan tuo joulunpunainen!Sitten aloitin askarrella Novitan Hahtuvaisesta punatulkkuja ja on mulla keltaistakin, jotta saan tilitantteja tehtyä. Nopeita ja kivoja. Vaikka vielä pitää vähän harjoitella. Muutaman olen jo lahjoitellut eteenpäin ja tuolta kuvatultakin puuttuu vielä nokka. Kunhan saan näperreltyä noita enemmän, niin laitan sitten uutta kuvaa. Ja mokoma aurinko näyttää, että pölyäkin meidän talosta löytyy. Yritin kuvata uuninpäällä olevia villakoiria,mutta eipä ne nyt näykään kunnolla tuossa kuvassa. Muuten tuli ihan hauska otos, joten laitanpa sen tänne. Ensi vuonna aion todella opetella kuvien ottamista.
Perjantaina aloitan uuden harrastuksen. Työterveyshuollosta passitettiin kuntosalille, kun hartiat alkaa olla niin huonossa kunnossa. Perjantaina tulee minulle sitten neuvoja mukaan, joka kertoo, kuinka niitä laitteita käytetään ja mitä kannattaa tehdä. Sit minun pitäis kuulemma innostua... :-). Olishan tuo innostuttava, nytkin koskee vasempaan olkapäähän ja päivä olis vietettävä tällä koneella. Illalla sitten "vastapainoksi" autolla ajoa. Poika S:lla on kitaraesiintyminen Mikkelissä. Hän soittaa nyt kvartetissa ja säestää huilistia.

On mulla jossain jumppaohjeetkin, mutta en nyt just löydä niitä... :-)

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Nätti huivi ja kivoja lintusia!

Äipän touhut kirjoitti...

On niin joulunpunainen huivi ja nyt tosi tarpeellinen, kun on pakkasta reippaasti. Punatulkku on hieno koriste näin jouluna. sinun punatulkku on tosi pullea ja hyvännäköinen. Rauhaisaa Joulun odotusta.

Susu kirjoitti...

Söpönen lintunen!
Huivi on ihanan lämpöisen näköinen. Minä tein samasta langasta revontulimallilla huivia ja ajattelin, että ainaoikeassa lanka olisi enemmän edukseen. Ja niin näyttää olevankin:-)

TeSa kirjoitti...

Pölyä? Ei meillä vaan, eikä ainakaan uuninpäällä!
Mukavaa ja rentouttavaa joululomaa töiden merkeissä.