lauantaina, tammikuuta 23, 2010

Älä sä kuule mulle ala...

Jaahas, ollaan sitä jotain saatu aikaiseksikin. Tein uusimmasta Suuri käsityölehdestä pipon. Lanka oli Sandness Alfa, puikot 6. En ensin meinannut uskoa, että loppuviimeksi kurtataan kaikki 72 silmukkaa kerralla yhteen, mutta onnistui se sitten kuitenkin. Nyt kun vaan joku käskis aamulla laittaa sen pipon päähänkin...

Lauantaina piti käydä kiireellä napsimassa muutama kuva taasen. On tämä talvi aivan mielettömän kaunis!! Nyt joudun olemaankin viikon ilman kameraa, kun neiti E lähtee huomenna neljäksi päiväksi Pietariin ja sitten kun palaa sieltä, lähtee nuorisoporukka saman tien Savonlinnasta Tahkolle viikonlopuksi. No, ehkä minä nyt pärjään ilman kameraa....
Ei kai se haittaa, että joulukukat kukkii kuukauden myöhässä. Tämähän on siis Positiivareilta tilattu Ferrari -amaryllis, jonka meinasin unohtaa kellariin. No, nyt se kukkii sitten kauniisti!
Meillä aina välillä on Harrin kanssa pieniä erimielisyyksiä. Tähän kuvaan tuli just sellainen ilme, että älä sä kuule mulle ala... Tänään otin vihdoin viimein yhden keskeneräisen työn käsiini. Joskus olen tainnut mainita, etten osaa aloittaa uutta ennen kuin entiset on tehty. Niin se vaan ihminen muuttuu ajan kuluessa... :-)

Tulipa lopetettua pakastimen sulatuskin sinänsä, että laitoin sisällä olevan pakkasen päälle ja kannoin aitan pakkasesta tavaraa sisälle. Ei tarvitse joka ripsauksen takia juosta aitalle. No, se olis taas ollut hyvä, että olis tullut tuota liikuntaa...

Mutta huomenna taas töihin!

15 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Voi tuota sinitaivasta! Kiitos kuvistasi!

Mari kirjoitti...

Kaunis pipo!

Äipän touhut kirjoitti...

Onpa upeita maisemakuvia. Luonto on ollut edukseen tätä talvena. ja kissakin on päässyt kuvaan. Muuten aika monella täällä neuleblogeissa olevilla on kissa/kissoja, sekä joillakin myös koiria. Siis eläin rakkaita ihmisiä. Meillä olisi tuo tyttären Topi-kissa, mutta kun olen allerginren, niin se sai hyvän kodin mieheni veljen tyttärien luota tuossa muutaman kilometrin päässä meiltä.

Marjut kirjoitti...

Harri on tosi söpö! Kiva pipo, mutta kuulostaa kyllä hurjalta rutata kaikki 72 silmukkaa yhteen.

Päivikki kirjoitti...

Niin kauniita talvikuvia.

Mohariina kirjoitti...

Meilläkin on ahkerasti kuvattu valkoisia puita ja sinistä taivasta, kohta taitaa tulla tuulta ja lumet karisevat puista.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Nätti myssy, taidankin lainata sitä.
Osaako kissa teillä ottaa oman kuvan :)

intsu kirjoitti...

Kivan näköinen pipo. Aah miten kauniita maisemakuvia. Voi,onko sitä harria kiusattu kameralla:)

Pirena kirjoitti...

Ihania talvikuvia ja nauratti tuo Harrin ilme ja sun lausahdus siitä ilmeestä.

Eila kirjoitti...

Todella kaunis pipo, aivan ihania kuvia ja niin söpö kisu!

Mette aka mettuska kirjoitti...

Voi Harri :DD

Nunt kirjoitti...

Aivan mahtava kissanaama :D Mä en ainakaan alkais tollaselle :D

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hauska kuva Harrista - ja hauska pipo! Mä en oikein tahdo päästä noiden paksujen lankojen kanssa juttuun. Itse asiassa ei tule edes ostettua niitä. Se on kyllä sääli, kun useimmat neuleohjeet ovat nykyään niille...
Kiitos ajotsemppauksesta. Kyllähän minä siihen rattiin sitten tartun, jos pakottava tarve sitä vaatii :). Ajattelin kyllä, että sitten täytyy opetella rauhallisempi ajotapa kans. Jos hiljaa menee metsään, niin tulee pienempi vahinko, kuin jos sinne täysillä porhaltaa.

Anu kirjoitti...

Ou mai gaadddd... Nauroin monta minuuttia Harrin kuvalle. En kyllä minäkään alkais tollaselle kissalle ryttyilemään. :D

Anu kirjoitti...

NYT SEN KEKSIN! Pari päivää olen nimittäin yrittänyt saada päähäni ketä/mitä Harri muistuttaa tuossa kuvassa. Nyt välähti!
Harrihan on ihan niin kuin Putouksen Kete Rahkonen! :D