perjantaina, tammikuuta 01, 2010

Hyvää uutta vuotta!

Tässä pikainen toivotus uuden vuoden aluksi. Eilen yritin kiertää kaikki päivitetyt blogit ja lisätä kommentteihin toivotukset, mutta nyt iski laiskuus ja näin yhteisesti kaikille:

Hyvää uutta vuotta 2010!

Tämä päivä on mennyt löhöillen ja mäkihyppyä katsoen. Eilinen ilta meni kuten normaalistikin. Muutama raketti käytiin ampumassa puolen yön maissa, mutta ei meillä muuten vuodenvaihtumista juhlittu. Tein sellaisen perunalaatikkosöpöstyksen leivinuunissa ja saunassa käytiin, mutta muuten se oli sitten siinä. Huomenna pitäis jaksaa sitten jo lähteä liikenteeseenkin: kaupassa olisi käytävä ja isäntä on tehnyt taas remonttia, joten lantakoneeseen pitäis etsiä jostain varaosa.

Neiti E on omalla autollaan Jyväskylässä. Lähtivät eilen poikakaverinsa kanssa siskoni ja hänen tyttärien luokse. Eivät ainakaan vielä ole tulleet kotia. Pitää varmaan tässä illan aikana soitella, jos ei ole sitten soittaneet isälleen. En tiedä, kun hän on vielä navetassa.

Mutta se on sitten uusi vuosi ja uudet kujeet. Ehkä niitä käsitöitäkin jossain vaiheessa taas ilmenee tällekin sivulle :-)

2 kommenttia:

Siru71 kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta myös siulle!

Paula kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!