perjantaina, tammikuuta 22, 2010

Hyvin sekalaista mättöä...

Ihan ekaksi laitan sen rumalankahuivin kuvia. Yritin ottaa kuvat pihalla, mutta tajusin taas vasta paljon myöhemmin, että hangelta olis saattanut tulla parempia kuvia. Toisaalta apurini Wallu olisi saattanut tuhota tämän huivin, jos olisin sen hangelle heittänyt...
Sitten vaihtelun vuoksi kuvia vanhemmista kissoistamme. Ne asustavat mukavasti lämpimässä entisessä maitohuoneessa eikä niitä näin kovilla pakkasilla pahemmin näy. Jos haluaa nähdä niitä, on käytävä katsomassa. Näissä kuvissa vanhat kissat tuijottavat Harria, joka häntä pystyssä käveli ruokakupille ja söi kaikessa rauhassa. Nää vanhat ovat ihan höpöjä, kun eivät oikein sulata tuota pikkukissaa (joka ei enää ole kovinkaan pikkuinen).
Leonardo, täyttää toukokuussa 9 v.
Helmi-Irmeli, täyttää huhtikuussa 10 v.

Sitten vaan rapsuttelin ottaa talvisia kuvia meidän pihamaalta.
Nämä kuvat on otettu tiistaina 20.1.2010, jolloin oli aivan ihana auringonpaiste, mutta ennätin ulos sen verran myöhään, että aurinko paistoi jo melko matalalta ja siksi lähimetsä heittää jo varjojaan melkoisesti.

Minä päätin laihduttaa 5 kiloa ennen kesää. Tai oikeammin kiinteyttää itseäni. Olen juonut vettä 2-3 litraa päivässä, heti aamulla jo yhden litran huoneenlämpöisenä ennen aamiaista. Olen syönyt greippejä välipalaksi ja jopa opetellut syömään välipaloja. Ruokana syön kasviksia ja rasvatonta lihaa ja välttelen yli kaiken valkoista vehnäjauhoa, sokeria (kuten ennenkin), valkoista makaronia ja riisiä ja juon rasvatonta piimää. Yritän arkiliikunnan lisäksi vielä käydä kävelemässä ulkona jonkin aikaa, joskus puolikkaan tunnin, joskus koko tunnin. Saldo + 1 kg! Taidan lopettaa laihduttamisen.

Eilen tein kyllä todellisen heräteostoksen tähän minun piristykseeni. Olen jo pitkään haaveillut tasapainolaudasta. Eilen näin CityMarketissa tasapainolaudan, joka maksoi 30 euroa. Lähtöhinta 159 euroa! Pakkohan se oli matkaan ottaa. En ole vielä kokeillut.

Kirpeää pakkaspäivää! Täällä on nyt -21 astetta.

10 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Huivi on edelleen nätti! Kauniita talvimaisemia siellä kuten täälläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, hyvin alkoi laihdutus :) Oot kait kerännyt itseesi turbomäärän nestettä tai jotain, mutta tsemppiä. Ei kannata luovuttaa vielä.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Kissojen vieressä vois kököttää..

Mari kirjoitti...

Kaunis tuo huivi! :)

Susu kirjoitti...

Olet sä vaan taikuri kun rumasta langasta sait taiottua kauniin huivin!

Talvikuvat on ihania ja ikäkissojen ilmeestä vois ajatella ettei ne voi käsittää Harrin röyhkeyttä!

Minäkin (kuinkas muuten) päätin laihduttaa. Aloin vuoden alusta karppaamisen. Paino ei ole pudonnut, mutta olo on pirteämpi. Hyvä sekin!

Anonyymi kirjoitti...

Kylla, luultavasti niin se on

Heidi kirjoitti...

Kaunis sinun talo ja pihapiiri:) käy kateeksi:) Joo niin mustakin tuntuu, et ennen kesti kaikki paremmin kuin nyt...nyt tehdään niin et hajoavat pian ja joutuu ostamaan uutta!

TiinaR kirjoitti...

Kauniita maisemia! Oranssi on yksi minunkin lempiväreistäni :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Lämpöisen näköinen, nätti huivi! - Meillä on tasapainolauta - sängyn alla... Tuppaa siten käymään näille meidän liikuntaharrastusvälineille :D. Unohtuvat jonnekin, ja jäävät käyttämättä ajan myötä. No, sukset sentään olemme kaivaneet esille, ja olen nuorempien kanssa hiihdellyt. (Minä murkkuikäisen suksilla, joten hänen täytyy käydä ladulla erikseen, kun on nuo "yhteiset sukset".)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ai niin, ja minulle kävi tämän kevättalven painonpudotuksen kanssa ihan samalla tavalla: ensimmäisen 2 viikon aikana paino nousi 2 kg, vaikka lisäsin kasviksia siihen "5-6 kouralliseen" (ehkäpä ylikin...), ja söin niiden lisäksi lähinnä ruisleipää. Kolmannella viikolla otti päähän ja jätin vaa'alla käymisen väliin, mutta peilistä katsoen, kas kummaa, huomasin vyötärön alkaneen tulla paremmin esiin. Eli kyllä se kannattanee, sittenkin :).