tiistaina, tammikuuta 12, 2010

Rumalankahuivi

Tää on Vanilja Ullaneuleesta. Ja malli on aivan ihana, mutta lanka oli aivan kamalaa. Olen yrittänyt tuhota Lidlistä ostamaani 400 g Sensatione -lankaa ja keksin tehdä tällaisen kolmiohuivin. Juu, kauhea! Ja kauhea on kuvakin. En vaan saanut tarkempaa aikaiseksi. Vaihdan ehkä kuvan myöhemmin, kunhan tulee vähän valoisammat päivät.
Käsitöiden tekeminen on ollut viime aikoina hiukan hankalaa, kun vasen puoli jumii ihan toden teolla. Vasenta hartiaa ja käsivartta on pakottanut jo pidemmän aikaa ihan jatkuvasti ja tänä aamuna vihdoin sain mentyä ihan lääkärille asti, joka pisti minut hoitoon. Ja kaiken kunnian kukkuraksi sain niskojen niksauttajalta ja heti tänään ajan eli ensimmäinen hoitokerta on jo suoritettu. Tää on jotain OMT -hoitoa, joka auttaa noihin nikamiin. Siellä on pari tosi juntturissa. Ne muutamat rusahdukset kyllä sattuivat, mutta pari kertaa kun vielä käy, niin sitten pitäis helpottaa. Katotaan nyt...
Harri ei töitä pelkää: se voi vaikka nukkua työn vieressä!! Minulla on kiirettä taas piisannut, mutta toisaalta taas olen ollut niin väsynyt, ettei töistä ole meinannut tulla mitään. Otinpa jälleen kirkasvalolampun työvaloksi ja yritän syödä Strath -tabletteja. Unohdan kyllä niitä aina napsia, mutta jos ne vähän auttaisivat tähän ylettömään väsymykseen.

Harria kyllä haukottaa kirkasvalokin... :-)

Nyt pitäis keksiä jotain kivaa tekemistä. Jostain kumman syystä, kun kaapit ovat täynnä huiveja eikä kukaan tarvitse sukkia eikä lapasia, niin ei millään keksi, mitä tekis. Josko vihdoin aloittaisi sen Novitan pyöryläjakun tekemisen. Siihen on Puro-langat ostettu jo viime syksynä...

Jos vaan hartia antaa periksi!

6 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Eihän tuo huivina ainakaan ole mikään ruma =) Kokeilepa rentotutukseen sellaista päänhieronta "vispilää" (=ohuita rautalankoja nipussa, joissa kaikissa pikku nuppi päässä). Tekee muuten hyvää, etenkin, jos joku toinen pyörittää sitä päässä ja itse voi vain olla.

Villiviini kirjoitti...

Piti oikein tulla kattomaan, että miten ruma. Ei pidä paikkaansa! Tässä on melkein samat värit kuin pitkään pyydystämässäni Nalle colorissa. Kun vihdoin löysin langat, en löydä mistään perusvillatakin ohjetta. Ei sinulla sattuisi olemaan?

Terveisiä ahkeralle Harrille. Minulla muuten on myös se vispiöä eli nimeltään hipsutin. Ihan oiva peli, varsinkin jos muistaa käyttää.

Marjut kirjoitti...

Ei tuo minustakaan mikään ruma huivi ole.

Meillä on myös se vispilä. Tekee tosi hyvää, jos joku toinen vispaa:)

Marjo kirjoitti...

Voi Harria taas, ei kaikkiin ees kirkasvalolamppu auta ;) Toivottavasti niksauttelusta on apua. Eikä tuo huivi oo ollenkaan ruma.

Äipän touhut kirjoitti...

Eihän mikään neule ole ruma se on luovalla tavalla tehty. Harri on huaksnnäköinen noissa kuvissa.

Susu kirjoitti...

Mun mielestäni huivisi on ihan kaunis. Toivottavasti saat avun niksauttajalta. Ja nykyään on kuulemma muotia makoilla piikkimatollakin... Itsellä ei kyllä ole kokemusta mut moni on kehunut.
Sitä puropyörylää en kyllä suosittelis - sen reunuksen neulominen on aika unettavan tylsää puuhaa:)