lauantaina, huhtikuuta 24, 2010

Harmitusta ja iloa!

Aloitetaan harmituksella: mää oooon niiiin suuuurkeee kuuski!! Sniifff! Ja sitten selitys: vaihdoin eilen eräässä tutussa kaupungissa kaistaa (jossa ei TOD. pidä ruuhka-aikaan niin tehdä) ja niinhän siinä kävi, että Volvon takaoveen tuli lommo ja maanantaina sitten vielä selvitellään, kuka teki mitä! Minun kaskosta homma menee ja pääasiahan oli, ettei ihmisille käynyt kuinkaan. Juu, minun vika, ei siinä mitään, mutta tämän tutun kaupungin liikenteeseen olen niinku jonkun verran kyllääntynyt. Koska itsekin teen virheitä, kuten ed. kerroin, en viitsi lähteä mollaamaan moisen kaupungin liikennettä sen enempää, mutta jostain kumman syystä, muissa kaupungeissa homma sujuu huomattavasti mallikkaammin! Tässä kaupungissa aina sattuu ja tapahtuu - enkä ole edes ainut, joka kaupungin liikenteestä "valittaa"!

No, sen verran narskan, että jos kaupungeissa, etenkin tässä nimeltä mainitsemattomassa, jonka läpi melkein päivittäin ajan, saa ajaa 40 nopeusrajoituksella jopa 60, niin miksi - nyt kirosana ja useampi - täällä maalla peltipoliisit huomauttelevat jo 3 km ylityksistä!!!!

Mutta sitten ilonaiheet: Naamakirjassa on Virkkukoukkusella ollut kuvia laukuista. Ja nyt napsahti tämän bloggaajan päässä pahemman kerran; minähän tilasin yhden! Ihana! Toimitus oli tosi nopea, maksoin ke-iltana, perjantaina laukku löytyi tuvan pöydältä! Tuossa siis lukee "Saatan näyttää teiniltä, mut oikeast oon kyl jo aikuine".
Ja tää kortti lähetyksen mukana kruunasi kaiken. Paitsi, että toi kitkeminen on kyllä melkosesti hakusessaan meikäläisellä... :-)
Perjantaina tuli myös pakettikortti. Olin keskiviikkona käynyt tilaamassa itselleni uuden puhelimen ja myyjä sanoi, että saan sen vasta ensi viikolla. Nopea oli tämäkin toimitus! Lisäksi sain poika S:n hakemaan sen kevarilla kyläkaupalta ja lähetti oli tosi nopea. En itse olisi millään malttanut just tänään hakea tuota puhelinta, kun lauantait menee noissa siivoushommissa. Ihana, kun lapset tekee, kun suunnan vaan näyttää... :-). Lisäksi poika E imuroi tänään! Äiti on ylpeä lapsistaan!
Kaiken huippu eilen illalla oli vielä se, että neiti E soitti ja kysyi tuodaanko pizzat iltaruoaksi. Tottahan minä moisen lupasin ja tilasin 2 perhepizzaa. No, Kotipizzassa olikin tarjous: osta kolme, maksa 2, joten meille tuli 3 isoa pizzaa ja niin oli eiliset ruokahuolet poissa.

Ja sitten selitys kaikelle shoppaamiselle: olin lähdössä Prahaan. Kyselin jo matkojen hintoja ja olin tilaamassa, mutta jäi kuitenkin tilaamatta. Rahanmenoa tuntui riittävän. Kolmen hengen matka olisi maksanut reilu tuhat euroa. Lisäksi tuo tuhkahomma vähensi matkan varaamisen intoa! Ja niinpä: säästin tuhat euroa ja olenpa sitten shoppaillut ja kolaroinut sen rahan edestä.

Sain kaverilta joku aika sitten tällaisen kuvan sähköpostitse:
Hyvää viikonloppua toivotellen
Pami

4 kommenttia:

♥ Hannele kirjoitti...

Monet miehet niin epäkohteliaita ja kärsimättömiä liikenteessä, että ei ihme että noin käy..

Marika kirjoitti...

Tuo myynti-ilmoitus! Haha, luin miehellekin :)

Outi kirjoitti...

Me tuolta nimeltä mainitsemattomasta kaupungista otettiin rikesakko ylinopeudesta viime sunnuntaina. Auto oli parkkeerattu tien laitaan ja kas kummaa, sen takaikkuna välähteli ;)Juu meillähän tuo liikennekulttuuri on sitä, ettei tietä anneta, yhtään ei väistetä, prkl miehän olin tässä ensin =)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hyvä, että on paljon hyvää, jos on jotain huonoakin :).

Tuosta liikennekäyttäytymisestä:
Meilläpäin saa olla sydän syrjällään, kun immeiset kuvittelevat, että maalla saa ajaa kuinka lujaa vain, vaikka tie on tosi surkea, kelirikkoinen ja kuoppainen - ja vaikka meidän porukassa on lapsia ja koira liikkeellä, eli kaikki vastaantulevat eivät osaa välttämättä hypätä ojaan, kun kaahari tulee. (Minä olen vähän opetellut hyppimään...)