lauantaina, huhtikuuta 17, 2010

Pari kuvaa pojaltani pyysinJa pari niitä sain, mutta nämä neuleet on nyt sitten valmiita. Tuon Puro-pyöröliivin kanssa tein niin, että pistin sen koneeseen käsinpesuohjelmalle ja niinpä siitä tuli huomattavasti parempi kuin heti neulottuna.

Aurinkoisin terveisin Pami

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nättejä neuleita! :) Ja hyvin on kuvaajakin hoitanut tehtävänsä!

Neili kirjoitti...

Hienot neuleet.

Marjut kirjoitti...

Kauniita...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kauniinsininen neule!
Puroliivi on myös kiva: eikö pienentynyt pesussa? (Vaikka käsinpesuohjelma olikin.) Tuntuu käsiin niin hirmuherkästi huopuvalta tuo lanka.

- Ai niin, ja sitten puolustelen kuule sitä japanilaista tilkkulehteä: Ei se sekava ole, on vain hyvä, että on paljon kuvia, kun sanoista ei ymmärrä mitään :D. Juu, ja sehän luetaan vasemmalta oikealle, ylhäältä alas, eli myös takakannesta aloittaen, mikä tietty on meidän silmään kanssa vähän outoa :D.
- Ei sen puoleen, minäkin olen aika vihreä tilkkuilija, mutta jos vaikka innostuis, kun saa vaikutteita. Ei kyllä ihme, ettet tilkkuilusta innostunut, jos heti teit peiton :D. Minä ajattelin lämmitellä ko. harrastusta jollain pikkuruisella eka. Ompelukone ei kyllä ole meikäläisenkään kaveri...

♥ Hannele kirjoitti...

Miten kauniit molemmat, jännät mallit, olet ahkera.

PäiviP kirjoitti...

Hyvännäköiset neuleet! Minulla tuo pyörö jäi puikoille, väri alkoi askarruttamaan, vaikutti liian retrolta(sateenkaari, mikähän mahti minut sai sen alunperin hankkimaan..).Sinun versiosi hyvänvärinen