keskiviikkona, huhtikuuta 21, 2010

Krookuksia ja motskareita: se on kevät!


Viime keväänä olin kuvannut krookuksia 25.4. eli täällä olis kevät tänä vuonna vähän aikaisemmassa.

Kävin näin kevään kunniaksi sitten käyttämässä minun jouluna saamani lahjakorttinikin eli kävin hierotuttamassa itseni. Lahjakortti oikeutti tunnin hierontaan ja vielä näin neljän tunnin päästä hieronnasta olen ihan sekaisin! Koko ajan huimaa... Oli minun selkäni ollutkin kuin kivikkoerämaa, joten jos nyt edes vähän paremmin veri kiertää, niin sehän on vain hyvä.
Nyt sitten taitaa tämän bloggaajan yöunet jäädä vieläkin vähemmälle. Poika S sitten sai sen kevarin. No, täytyy vain toivoa, ettei mitään sattuisi...

Onneksi tuli nuo tuhkapilvetkin. Muuten olisin lähtenyt lomalle. Kovasti suunnittelin, mutta suunnitelmiksi jäi. Ja nyt kun lomarahat paloivat pojan menopeliin, niin eipä se haittaa, vaikkei matkaan pääsekään.

Vaan nyt on yritettävä selvittää pää kunnolla (ihan tosi, olo on kuin humalaisella!) ja jatkaa töitä

Aurinkoisin terveisin Pami

4 kommenttia:

♥ Hannele kirjoitti...

Hienoa aikaa nyt.

Marjut kirjoitti...

Kevät on yleensä kivaa aikaa:)

Poikasi osaa varmaan ajaa hyvin ja varovasti ja taito kasvaa koko ajan.

varjoyrtti kirjoitti...

Mopot ja motskarit tosiaankin ovat yksi kevään merkki. Olin melkein unohtanut, kun poika on jo maailmalla. Ja krookukset, ne vaan on niin kevättä. Jostain syystä ne miulla vaan aina katoaa jonnekin talven aikana, taitavat mennä parempiin suihin. Paljon auringon paistetta sinne :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jaa-a, me olemme yrittäneet neuvotella pojan kanssa, että suostuisi suorittamaan mopokortin ja ajelisi sitten mopoautolla lukioon. Ei tarvitsisi isän kyydissä sitten joka aamu lähteä niin aikaisin/olla myöhään. Poika taitaa vähitellen lämmetä ajatukselle, mutta mikään pärinäpoika tuo meidän sälli ei kyllä ole...