sunnuntaina, toukokuuta 23, 2010

Ennätinpäs ensin....

Tuli eilen vaan ykskaks mieleen, että pohjan voisi vaihtaa ja enpä minä kovin kauaa miettinyt, mikä olisi kiva! :-)

No, nyt niitä kuviakin. Eli tekaisinpa tässä kranssin, joka sisältää tyttären antaman nauhan (joka siis oli mennyt rikki) kukat ja keskelle huitaisin tuon linnun. Anteeksi, nyt en muista keneltä sen sain!! Nuo kranssit sain tilattua Varjoyrtin puutarhan kautta. Kiitos, kiitos kaunis sinne! Tarkoitus oli alunperin tehdä noista pääsiäiseksi jotain, mutta minä, joka sairastan harvoin, niin sairastuin juuri pääsiäisen alla pääsiäiseksi ja niinpä kranssit odottivat tänne asti ennen kuin sain yhden täytettyä. Kolmehan niitä minulla nyt on.
Ja sitten ne puutolpat, joita kuvailin aikaisemminkin. Ne ovat löytäneet paikkansa. Ja vatupassin kanssa! :-) Toisen pylvään päällä on kolme petuniaa, jotka saavat vielä kaverit ja kivat ruukut. Tuossa laakeassa kasvaa nyt petunioita ja lobeliaa.
Ja sitten minun rikkaruohokukkapenkki. Minä vaan jaksan pidellä tuota keväthärkkiä, vaikka rikkaruohohan tuo on ja leviäääääää.....
Mutta tämän kanssa alan olla ihmeissäni. Minusta tuo on kaunis esikko, mutta jostain kumman syystä se ei tykkää minun kukkapenkistäni. Se on koko ajan vähentynyt! Kun 20 vuotta sitten muutin tähän, niin sitä oli enemmänkin ja jotain olen istutellut uusiksi, mutta, mutta... Ja seuranahan sillä on lemmikki!
Juu, kävin sitten perjantaina Otavan kevätpäivillä. Ihan kyllä työasioilla ja yllättävän vähällä pääsin; ostin vain tuon kukkalaatikon ja kaksi tarhasalkoruusua :-). Onneksi olin työkaverin kyydissä! Tuo laatikko on vielä kokoamatta, kun ruuvit jäivät työkaverin autoon! No, ruuveja tästä paikasta löytyy, mutta ei minulla ole vielä tuohon kasvejakaan, niin no hätä!
Ja sitten kameran käytön opettelua. Kuinka saa kuusesta kuvan, kun tuulee... No, katkaistaan oksa ja niinpä on terävä kuva tiedossa :-).
Tämän sain napattua kyllä ihan ilman oksien katkaisua.
Ei muuta kuin hyvää kevättä ja kesän alkua

toivottelee Pami

7 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Mukava pohja, pirteä.
Minäkin siirsin viimekeväänä eräästä pihasta kaunista esikkoa omaan pihaan, mutta yhtäkään ei jäänyt eloon. Nuo puolivillit sensijaan leviää omia aikojaan.

Siru71 kirjoitti...

Mie suunnittelin omien esikkojen siirtoa toiseen penkkiin. Kannattaa sitten varmaan unohtaa koko juttu, kun eivät esikot taida tykätä siirtelystä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Mainio konsti kuvata tuulisella säällä oksia, kunhan ei innostu koko puuta kuvaamaan/kaatamaan ;D.

Nätti pohja on tämä.

Niin, ja rikkaruohohan on määritelmänsä mukaan mikä tahansa kiva kasvi, joka kasvaa paikalla, johon sitä ei haluta. Että sehän on niinkuin asennekysymys ;). Tuo esikko olisi kyllä kaunis, toivottavasti saat sen vielä menestymään!

Liisa kirjoitti...

Kiva kun vierailit blogissani ja nyt kun olen minäkin bloggerissa, niin täytyy klikata lukijaksesi, että pääsen tänne uudelleen.

Ihana piha teillä ja kauniita kukkia.

Pike kirjoitti...

Jännä verkkokranssi, tuostahan väkertää vaikka mitä ja yhä aina uudestaan ja uudestaan ... vain mielikuvitus rajana.

Ihailen tuota kasvituntemustasi, näköjään se kuuluu ammattiisi!

Välillä hukkasin sun blogisi kun muutoinkin pidin hiukan nettihiljennystä, voi kuinka sitä sitten etsin kun nimeä en just oikein muistanut.

Iloisia kesäpäiviä sulle!

Marjut kirjoitti...

Vanhassa paikassa esikot suorastaan ryöpsähtivät, kun niitä hiukan siirteli. Täällä uudessa ei näytä esikoita olevankaan.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Nätti kranssi, kivasti ruukut puutolppien päällä.