maanantaina, lokakuuta 25, 2010

Mitään kunnollista täällä ole...Taisin lupailla viimeksi jotain käsitöitä. No, kuvasin uudet makuuhuoneen verhot; ne olen saanut ommeltua! Meidän makuuhuoneessa on kaksi ikkunaa, joten tässä vaan toinen. Tuo kangas on muuten ihanan näköistä, mutta se on polyesteriä, joten se ei kyllä ollut kivaa. Yleensä ostan joko puuvillaa tai pellavaa, kun tällä vanhalla puolella on nuo sähköpatterit miten sattuu. Ihastuin tuohon kukkakuvioon ja tietty väriin, kun olin ostanut Jyskistä tuon uuden päiväpeiton ja tyynyt. Lila shaali on äitini kutoma ja ainakin 15 vuotta vanha, mutta se on ihana!

Mitään muuta ei ole tapahtunut. Jostain kumman syystä into käsitöiden tekoon on toooodella kadoksissa. Hivelen vain ihania lankoja!!

Laitetaanpas vielä kuva tyttären koirasta Hulasta. On se ihana!!
Hyvää alkanutta viikkoa
toivottelee "ihana" Pami :-)

Ps. En muista olenko täällä maininnut, mutta "vanhat" kissat kömpivät kuun alussa kotia. Eli Helmi ja Leonardo, joita ei kesällä kovinkaan usein nähty! Eli paikassamme on jälleen kolme kissaa (vieläkin harmittaa sen pikkukissan katoaminen!!!)

4 kommenttia:

Siru71 kirjoitti...

Lila on niin kaunis väri, ihanalta näyttää!
Miullakin on neuleinto jossain kaukana kadoksissa. Lankoja olen kyllä ostanut, mutta neulonut hyvin vähän. Jotenkin ei vaan kiinnosta, mistä lie johtuu.

Marjut kirjoitti...

Tosi kaunis kukkakuvio verhoissa! Meillä oli samanlainen säkkituoli, kunnes blogikoira ahkeran "pedintekemisen" seurauksena sai täytteet lentelemään ympäri huushollia:)

intsu kirjoitti...

Kyllä näyttääkin olevan kaunista kangasta verhot. Ja ihana,tosi suloinen tuo Hula-koirakin!

Anneli kirjoitti...

Kauniit verhot olet ikkunaan ripustanut.