maanantaina, lokakuuta 11, 2010

Siivoillen ja neuloen!


Tässä on nyt sitten tullut neulottua ja siivottua ja tehtyä hyviä päätöksiä! Ensinnäkin kiitos edellisen postauksen kommenteista. Pidin puoleni työasioissa ja vaadin itselleni kokopäiväistä työtä. No, siinähän kävi niin, että minun paikkani laitetaan nyt sitten yleiseen hakuun. Olen kuulemma kuitenkin ensisijainen ehdokas, mutta kun en ole jaksanut lähteä opiskelemaan pedagogisia aineita, niin jos pätevämpi löytyy, se valitaan. Ja lisäksi eihän tarjolla edelleenkään ole kuin osapäiväinen työ! Männessä näkköö tuas, mittee tapahtuu...
Haruni, valmistui 7.10.2010, lanka Alpaca Silk
Sainpa kuitenkin taas yhden Harunin valmiiksi. Tuo Alpaca Silk on aivan ihanan tuntuista lankaa eikä sitä loppujen lopuksi mennyt kuin vajaa kaksi kerää tuohon huiviin. Pingoittamattomana oli aika pienen näköinen, mutta kyllä siihen kokoa tuli, kun pingotin. Tämä menee joululahjaksi siskoni työkaverille.

Ja sitten on kehuttava, kun olen innostunut vihdoin siivoamaan oikein kunnolla. Eli otettiin tyttären kanssa kolmeksi viikoksi kirppispöytä. Lisäksi olen löytänyt ison säkillisen roskikseen menevää tavaraa ja vielä muutama huone pitäisi käydä lävitse. Mutta on aivan ihanaa, kun saa jopa hyllyjä tyhjäksi ja tilaa löytyy. Olen kyllä löytänyt pari vaatettakin, joiden olemassaoloa en edes muistanut!

Ja koska tein päätöksen, etten osta sisälle enää mitään turhuutta ja tarpeetonta, niin ulos sitten! Löysin tämän ihanan lyhdyn alennuksella ja pitihän se kotia tuoda. Kaupassa tuo näytti hirvittävän isolta, mutta eihän se meidän isossa pihassa isolta näytäkään. Tykkään kuitenkin!! Katselin jo viime syksynä noita lyhtyjä, mutta silloin en hennonnut ostaa.

Vaan nyt on lähdettävä jatkamaan siivousta. Isäntä lähti parin päivän lomalle, joten saan mellastaa nyt rauhassa!

Hyvää viikon alkua kaikille
Pami

6 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Kaunis huivi!

TeSa kirjoitti...

Hienoa, että sait ilmaistua itsesi!
Toivon, että onni kohtaa.
Huivissa on huikean hieno väri, mallihan on tavattoman kaunis.

Päivikki kirjoitti...

Upea huivi!

Marjo kirjoitti...

Hyvä päätös, ettei osta sisälle roinaa vaan ulos :) Ihana huivi!

Marjut kirjoitti...

Todella upea huivi!

Anneli kirjoitti...

Mielettömän kaunis huivi !
Tuollaisen minäkin haluaisin.
Niin ja onnea lanka voitosta :)