lauantaina, lokakuuta 30, 2010

Jäin koukkuun - tein urakan loppuun

Vietinpä tässä muutaman päivän taas yksikseni, joten ennätin oikein hyvin tutustumaan uuteen palveluun nimeltään Lankuri. Ja siitä se sitten lähti!! Eilen illalla naputtelin lankojani parisen tuntia, tänään jatkoin vielä toista tuntia, mutta nyt on taas kaikki langat käyty lävitse. Joidenkin osalta oli pakko vaan kirjoitella, että Tuntematon, mutta suurimman osan tiesin, mitä lankoja omistan. Juu, ja tietysti ne tuntemattomatkaan ei olisi jäänyt tuntemattomiksi, jos olisin säilyttänyt vyötteet. Yhdessä vaiheessa niitä keräsin, mutta sitten kyllästyin, kun ei niitä tullut mitenkään tarkkailtua jälkeenpäin. Ja vajaat keräthän voi aina käyttää johonkin raitaan...

Oma kirjanpitoni näytti, että lankoja minulla olisi ollut nyt 11 565 grammaa, Lankuri antoi tuloksen 11 141. Joten hyvä keksintö, vajensi lankavarastojani :-). No joo, tuo oma kirjanpitoni ei välttämättä ole ollut kaikkein tarkin ja en ole ihan varma, olenko siihen laittanut muutamaa keskeneräistäkään työtä, joissa vielä on lankoja kiinni. Niitä en laittanut Lankuriin, kun en ole oikein varma, tuleeko niistä loppujen lopuksi mitään.

Nyt ei ole kyllä käsityöt edenneet yhtään mihinkään, joten jospa tämän päivän aikaan voisin vaikka kirjata tuonne Lankuriin aloitetun työn!

Vähän synkähköä lauantaipäivää (vaikka edelleenkin saisi sataa vettä meidän kaivoihin!)
Pami

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Hih, hyvä jos Lankuri toimii noin päin, että lankamäärä vähenee... :D :D Pitäisipä itseään ottaa niskasta kiinni ja jatkaa lankojen merkkaamista... Ei niitä minulla niin mahdottomasti ole, etteikö urakkaan pystyisi. Hyvää viikonloppua!

Marjut kirjoitti...

Pitäisi varmaan laittaa lankakirjanpito ajantasalle, mutta se laiskuus...

Päivikki kirjoitti...

Mie pidin lankakirjanpitoani jossain vaiheessa Ravelryssä, mutta en aina muistanut tai jaksanut päivittää sitä, joten se jäi. Viime keväänä poistin sieltä kaikki langat - mikä ei kylläkään poistanut lankoja miun komerosta...
Täytyypä käydä tutustumassa Lankuriin, jos se olisi kivempi.