keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

Kirottu l-sana

Eli kun minulle sanoo sanan laihdutus, niin aina tulee pari kiloa lisää! Ostin marraskuussa aika tyköistuvan mekon ja sovittiin myyjän kanssa, että nipistän pari kiloa pois, jolloin mekko istuu vielä paremmin. Ennen kuin käytin mekkoa, oli kiloja tullut pari LISÄÄ!! Pois niitä kiloja en ole saanut, mutta ihan muuten vain olen taas kokeillut kävellä askelmittarin kanssa. Viime maanantaina oli sen verran asioita kirkolla, etten ennättänyt "viralliselle" kävelyreissulle, mutta askelmittari minulla oli mukana. Kävelin autolta kirjastoon, kolmeen kauppaan, kävelin kaupoissa ja kirjastossa, tulin kotia ja askelmittari näytti 73!! Ihan oikeasti, minä luulin, että askeleita tulee, kun kävelee ympäriinsä, mutta nähtävästi olenkin vain seisoskellut kaupoissakin. Tai sitten tuo mittari näytti omiaan.

No, tänä iltana on taas kirkonkyläreissu, kun pitää hakea poika S pois teatteriharjoituksista. Tässä vaiheessa kyllä harmittaa, ettei noita linja-autoja kulje edes tuota isoa tietä pitkin enää iltaisin. Ei millään viitsisi joka ilta käydä kirkolla, mutta pakkohan se on, että saadaan poika kotia. 

Edellisen postauksen kamerasta sen verran, että siinä on myös automaattitoiminto, joten sillä voi ottaa kuvia vain painamalla yhtä nappia. Ja kuten huomaatte tässä postauksessa ei ole kuvia! En löytänyt kirkolta sopivaa USB-johtoa enkä ole vielä tilannut sitä netistäkään. Pokkarissa on kuvia kirjanmerkistä, mutta ohjeen mukaan sitä ei julkaista ennen kuin viimeisen postituspäivän jälkeen eli 31.1. jälkeen. Tein kirjanmerkin virkkaamalla ja innostuinkin niin paljon, että tein samalla niitä kolme. Taidan laittaa niitä muihinkin paketteihin.

Ja keittiön kaapin oveen toin uuden saranan. Vääränlaisen. Joten ovi pidetään vieläkin kiinni sinitarralla. 

Tänään on kuulemma liukasta, joten liikutaan varovasti
Pami

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

:/ l-sana on ihan kamala... olen itse vaihtanut asenteen tyttäreni elämänasenteeseen, aina kun pitäisi pihistellä rahamenoissa mm ajokorttia varten, hän sanoo huolettomana "minä haluan nyt elää vaan!" että katsotaan sitä ajokorttia sitten joskus ;)Katsotaan sitä l-sanaa myös sitten joskus, ties vaikka itsekseen omia aikojaan :(

Ja luulenpa, että sun mittaris käy perunoita... minunkin käy, ellen tosi tarkkaan asenna sitä just oikeeseen kohtaan housun vyötäröön.

Täälläkin on tosi liukasta, sinne tosin on luvattu vieläkin liukkaampaa... muista olla sinäkin varovainen siellä!

Hepsi kirjoitti...

Tuntuu tuo askelmittari olevan aika hankalaa laittaa juuri oikeaan paikkaan. Minun omani ohjeissa sanottiin, ettei sitä saa laittaa suoraan housujen vyotärönauhaan, höh. Taskunreunaan saa ja vaikka taskuun. En ole nyt pitkään aikaan omaanio käyttänyt. Pitäisi varmaan taas käyttää. Kiloja pitäisi tai sanonkin että pitää minunkin pudottaa. Tsemppiä sinulle!