torstaina, tammikuuta 27, 2011

Tammikuun virkkaus

Piti kaivaa välillä virkkuukoukku esiin, kun ei oikein jaksanut pistellä eikä mikään neulekaan just nyt napannut. Kroppa oli todella kipeä vielä eilenkin, vaikka eilen oli jo kuumeeton päivä. Tänä aamuna on vielä juilinut ilkeästi jalkoja. Jospa tämä tauti lähtee kantapään kautta ulos! :-) Edelleenkin olen tyytyväinen, ettei päähän koskenut, johtuen varmaan siitä tablettimäärästä, jonka pistelin syödä.

"Arvoin" eli käänsin vain jonkin sivun esiin, itselleni Virkkausmalleja jouluksi -lehdestä mallin numero 89. Olikin ihan mielenkiintoinen malli virkata. Ei ihan tavallista pylväs-kjs-ks -juttua. Lankana minulla oli luonnonvalkoista Eldoradoa. Tykkäisin kovasti tuosta langasta, mutta harmittavasti sen tekohan on nyt lopetettu. Vielä minulla sitä pieni nyssäkkä on, pitäisiköhän siitä tehdä vaikka joulukuusenkoristeita... Aloittais kerrankin ajoissa!
Lea Virkkausmalleja jouluksi 4/2010, malli 89
Lanka Eldorado, virkkuukoukku 1,5

Illalla aion sitkeästi lähteä käymään katsomassa poikaa lukion teatteriesityksessä. Auditoriossa on kyllä ylöspäin menevät portaat, toivottavasti jalat tottelevat tai sitten on jäätävä etupenkkiin.

Niin ja kiitokset bolerokehuista ja parantumistoivotuksista ja kaikista muistakin kommenteista. Niitä on ilo lukea. Minä pidän aina ns. kommentointipäiviä, että joinakin päivinä pyrin kommentoimaan kaikkiin blogeihin. Välillä kun on sellainen tohina, että hyvä, kun malttaa lukea kaikki blogit.

Niin tuo otsikko kertoo näin uudenvuoden jälkeen tekemästäni epävirallisesta lupauksesta: yksi neule, yksi virkkaustyö, yksi ristipistotyö per kuukausi. Katsotaan onnistuuko edes tämä tammikuu...

Hyvää torstai-päivää
toivotellen Pami

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Todella kaunis liinamalli!

Marjut kirjoitti...

Kiva, että olet tervehtymässä:) Ja liina on tosi nätti.

Outi kirjoitti...

Upea liina, ja bolerokin oli hieno! Parantelehan itsesi ihan rauhassa, tämä ko. tauti tuntuu jylläävän viikkoja malttamattomissa.... Minä sain sen pois parissa päivässä. Oliko syy vuoden kuurissa d-vitamiinia vai actimel-jugurttijuomassa, en tiedä, jompi kumpi auttoi, tai molemmat yhdessä.

MariJ kirjoitti...

Kaunis liina!

sirimi kirjoitti...

Kaunis liina! Näyttää todella hyvin virkatulta. Täytyypä katsoa löytyisikö tuo kirja kirjastosta. :)

Päivikki kirjoitti...

Hieno liina. Mulla tuo samainen jäi jostain syystä kesken.