torstaina, maaliskuuta 24, 2011

Sitten maaliskuun sny-paketti

Toistan kyllä nyt itseäni, mutta ihana, ihana, ihana....!!!! :-)

Paketista löytyi aivan ihanan tuntuista ja väristä Babyalpacaa, KnitPron puikot, inkivääriteetä, tummaa suklaata, huivin ohje ja snyyn itse piirtämä sonnin kuva!!! Tuo musta tee on minulle outo tuttavuus, mutta heti eilen illalla löysin yhden artikkelin, joka kehoitti sitä juomaan. Kiitos, ihana snyyni!!
Tämä viikko onkin ollut pientä menoa ja meininkiä. Tiistaina tuli käytettyä vanhempia tädin luona ja tänään pitää käydä tyhjentämässä kirppispöytä. Pitäis vielä miettiä, milloin kävisin kaverin luona, joka lupasi neuvoa klipsuasusteiden teon. Klipsuja mulla onkin, mutta ajattelin, että kaveri saa ensin neuvoa, mitä kansalaisopiston kurssilla on kerrottu. Itse en kurssille mahtunut, olin varalla. Toista kurssia suunnittelivat, mutta siihen ei sitten tullutkaan riittävästi osallistujia. Onneksi kaveri, joka pääsi kurssille (eli ilmoittautui riittävän ajoissa!) lupasi jakaa ohjeet eteenpäin! :-)

Lumet alkaa pikkuhiljaa huveta, vaikka eilen sitä tuli vähän lisää. Nyt on mielettömän ihana auringonpaiste jälleen!
Hyvää loppuviikkoa toivotellen


Ps. Olisiko kenellä jäänyt pyörimään pinkkiä Novita Malibu -lankaa nurkkiin? Värinumero on 568 ja värierä 6723 (erällä ei niin väliä). Jäi vähän yksi työ kesken...

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa hieno paketti ja hieno hauveli

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että tykkäsit! Mutta mitä ihmettä ovat klipsuasusteet? Kuulostaa jännältä... t. SNY