lauantaina, maaliskuuta 26, 2011

Virkattu pitsipontso

Eilen tuli mietittyä, että josko oikein urakalla noita lankoja tuhoaisi. Jostain syystä meikäläisen lankavarasto on sellaista, että jotain on tullut ostettua ja aina jää vähän kesken. Niin tämäkin, mutta ei se haittaa. Lankana on Sirdar Indie, virkkuukoukku 8 ja ohjeena Kauneimmat käsityöt -lehden numero 6 malli 32.
Ja laiskana ihmisenä pistin pontson mallinuken päälle ja joka kuvioon pöytäliinapainon ja kostutin. Hyvä tuli! :-)
Sitten talosta maaliskuun kuva. Meni vähän päivän yli eli kuva on otettu 25.3., mutta kun olin 24. päivä tyhjentämässä kirpputoripöytää. Hyvin meni tavara kaupaksi, kun oli alhaiset hinnat. Meillä tuo kirppispöytähomma on sellainen harrastus 2 kertaa vuodessa ja silloin on tarkoitus päästä liioista eroon. Ei edes yritetäkään tehdä rahaa moisella. Pääasia on saada pöytävuokra katettua ja se saatiin nytkin oikein hyvin. Vähän tarvitsi tuoda tavaraa pois ja neiti E sai jonkin verran taskurahaa.
Jostain syystä on tullut otettua Hula-koirasta niin paljon kuvia, että välillä on otettava muistakin eläimistä! :-) Harrihan se siinä tutkii navetan vinttiä.
Ja ovi keskellä ei mitään. Oletteko aikaisemmin moista nähnyt? Jossain vaiheessa ihmettelin moista ovea, mutta on sillä ihan tarkoituksensa ja allahan on ihan selvät tikapuut. Jossain vaiheessa mietin, että pitäisikö nuo tikapuutkin maalata muun väriseksi, että ne huomaisi, mutta isännän mielestä niiden kuuluu olla punaiset. Ehkä se onkin parempi, ettei kukaan mene kiipeilemään tuonne ilman asiaa. Ja lahotkin nuo tikapuut alkaa olla. Ensi kesänä aion kyllä tuon laudan, joka pitää ovea kiinni, maalata. Se on vähän tökerön näköinen.
Mutta nyt nauttimaan viikonlopusta. Isäntä lähti kaverinsa kanssa Tahkolle laskettelemaan, joten minullakinhan on silloin loma :-).

5 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Vautsi mikä pontso. Tuollaisia ovia näin joskus Pohjois-Norjassa. Päättelimme että talvella on niin paljon lunta että pitää olla ylhäällä varaovi.

sirimi kirjoitti...

Hieno pontso! Tuo Harri kissa muistuttaa niin kovasti meidän edesmennyttä Mikki kissaa.
No mutta, missä portaat huvin vuoks ei minnekään? :D

KatiO kirjoitti...

Minäkin veisin tavaraa kirppikselle, jos mulla ei olis niin huonoja kokemuksia siitä. Täällä on tosi vaikeeta saada pidettyä hintoja alhaisina kun pöytävuokrat on niin korkeat. Nippanappa saattaa saada pöytävuokran katettua, mutta siinä vaiheessa kun raahaat hinnoittelemasi tuotteet takaisin kotiin, käy useamman kerran mielessä, että helpommalla olis päässyt jos olis samantien nakannut kaikki roskikseen tai kierrätykseen.

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

kaunis tuo vanha talo

Jokke kirjoitti...

Harri-herra on oikein ilo silmälle. Pontsoakin kelpaa katsella :)