maanantaina, maaliskuuta 21, 2011

Vähäisiä töitä

Minulla on nyt bloggausinnostus vähän kadoksissa - ei sen takia, etteikö tänne olisi kiva kirjoitella, mutta sen takia, että meidän mokkulanettimme ei toimi täysin moitteettomasti. Vähän väliä nettiyhteys pätkii. Ongelma saattaa tietysti olla tuossa reitittimessäkin, joista nyt kahta ollaan kokeiltu vuorotellen. Mutta ei minulla ole oikeastaan käsityöpuolella ollut blogattavaakaan. Kaikenlaista on kesken, mutta valmista tulee vähän heikonlaisesti.

Mutta tällaisen seinävaatteen sain väkerrettyä.
Pohja on ihan vaan neulottu aina oikein samasta langasta kuin sohvatyynytkin eli Schachenmayr nomotta Brazilia Glitter -langasta ja päälle kiinnittelin neulahuovutettuja ruusuja. Tuon paikka on sohvan vieressä. Ruusut piti laitella vähän sillain sikisokin, mutta kuitenkin harmittaa tuon alemman keltaisen ruusun paikka. Saattaa olla, että tulen sitä vielä nostamaan. Neulahuovuttaminenkin käy yllättävän paljon hartioihin. En pystynytkään tekemään noita ruusuja niin nopeasti kuin suunnittelin.

Vähän olen jo aloitellut kukkien hoitoakin. Iso jukkapalmu oli kaatumassa ja nyt sain siihen ostettua kunnollisen ison ruukun. Sopivaa aluslautasta ei sitten tietysti löytynyt ensin mistään, mutta sitten löysin samaisen kaupan alekorista, mistä tuon ruukunkin ostin, Pentikin lautasen. Se on melkein samaa väriä. Ehkä. Palmu on jo kovasti suoristunut, täytyy ottaa myöhemmin parempi kuva.
Ja meillähän ei koirat nuku sängyillä eikä sohvilla. Huoh!!
Hula nukkuu siis meidän huoneessa, mutta ei meidän sängyssä. Täytyy kyllä myöntää, että silloin saa paremmin nukuttua, kun koira on neiti E:n kanssa Savonlinnassa. Kyllä tuo koira vaan tahtoo ääntä pitää yöllä ja ainakin välillä tassutella sen verran, että kynnenrapinat kuuluu.

Mutta palaamisiin. 

7 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa pirteä seinätekstiili.

MariJ kirjoitti...

Siinäpäs on varsinaisia seinäruusuja. :) Hieno seinävaate!

Susu kirjoitti...

Kaunis seinätekstiili. Kiva idea yhdistellä toisistaan ihan erilaisia metriaaleja.

...eikä meillä kissa ole pöydällä. Ainakaan ruoka-aikaan...ja yöllä ei tarvii avata silmiään katsoakseen kelloa, sillä rymistely ja maukuminen alkaa tasan klo 4.18. Silloin on hyvä olla sängyn vieressä joku tossu tai muu heittoväline:-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Anteeksi etten ole ollut aktiivinen kommentoinnissa vähään aikaan! Olen kyllä lukenut blogiasi ja suunnitellut tulevia yllätyksiä. Vielä en paljasta! Saat hetkisen vielä odottaa.

T. Salainen neuleystäväsi

routa kirjoitti...

seinävaate on kaunis, näytti vielä paremmalta kun kuvan suurensi. Olet muuten oikeassa, vähän ylemmäs sitä ruusua niin on tasapainoisempi

Hilkka kirjoitti...

Kaunis seinävaate. Ruusut antavat sille ihan kivan ilmeen.

Marjut kirjoitti...

Tosi kaunis seinävaate!